Hány százalék Magyarországon a segghülyék aránya?
Írj egy számot, hogy szerinted mennyi.
(Felhívom a kedves moderátorok figyelmét, hogy a "segg" szó a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete által hivatalosan elfogadott, nem vulgáris szó. Mint az közismert.)
Alig várom már azokat, akik majd jönnek azzal, hogy "- Ez kamu! Netről szedett képek!, meg "Biztos az apja laptopját fotózta le!".
Na, ezért vagytok ti lúzerek, mert ahelyett, hogy okulnátok a dologból, és azt mondanátok, "- Baszki, megpróbálom utánozni a csávót, és elérni annyit, amennyit ő!", inkább elhitetitek magatokkal, hogy "- Ez kamu, netről szedett képek!".
TOvábbi jó tobzódást, én lefekszem aludni 90ezer forintos matracomra, feldugom töltőre az 50 ezres telefonomat, hogy reggel tudjon ébreszteni, hogy időben megcsinálhassam a 150 forintos tojásrántottámat két 30 forintos zsemlével.
Vagyis, hogy anya megcsinálhassa nekem.
Na, erről írtam, meg is jött az első, 47-es a dummy Iphonennal. Csak szólok, 47-es, így örökre lúzer maradsz! Számlája kell?
48, te meg menj aludni, sírd tele a párnádat egy jobb életért! Ezzel a mentalitással nem fog eljönni a jobb élet.
De az igaz, hogy elkiabáltam 52-es válaszban.
Ha ti szerencsétlen lúzerek a tanulásra meg a szorgalomra fordítanátok annyi energiát, mint lúzerségetek unos untalan bizonygatásába, talán nem is lennétek lúzerek. Úgy tűnik, hogy ez egy bezáródó kör. Lúzerek vagytok, ha szembesültök ezzel (kábé minden nap), akkor arrogánsak, görcsösek lesztek, mindenáron bizonyítani akartok, ezzel elmegy az energiátok attól, hogy kitörjetek a lúzerségből. Szánalmas. Szegények. :(
Pár mondatban le lehet írni a titkák.
Amikor tanulni kell, akkor tanulni kell. Akkor nincs pasizás, nincs csajozás, nincsenek haverok, csak az iskolapad van, a könyvek, meg a vizsga. Mert ez befektetés a jövőbe. Engem minden eminens, könyvmolynak elmondtak, röhögtek rajtam, felhívtak telefonon, hogy "- Úgy hallottuk, hogy éppen tanulsz, mi éppen bulizunk, há-há-há-há!". Aztán mi történt? Ezek az emberek tavaly óta telesírják a közösségi médiát azzal, hogy elvesztették a megélhetésüket. Én nem vesztettem el. De legalább nem maradtak ki egy buliból sem 20-22 évesen. Ki járt jobban? Nekem most van buli, kábé az egész élet.
A másik titok, a szorgalom.
Ennyi az egész. Ezért nem fog nektek menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!