Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány százalék Magyarországon...

Hány százalék Magyarországon a segghülyék aránya?

Figyelt kérdés

Írj egy számot, hogy szerinted mennyi.

(Felhívom a kedves moderátorok figyelmét, hogy a "segg" szó a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete által hivatalosan elfogadott, nem vulgáris szó. Mint az közismert.)

2021. aug. 20. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
13%
19, hát persze, hogy oda tartozom. Többdiplomás vagyok, 42 éves koromra kicsivel több, mint 100 milliós vagyonom van. Csak nem lehetek segghülye, ha ez sikerült. :) Neked sosem fog, életed végéig anyuékkal fogsz lakni, vagy albérletben, és szalag mellett fogsz dolgozni. :D
2021. aug. 20. 23:59
 22/71 anonim ***** válasza:
78%
És mégis gyakorira jársz hőzöngeni, másokat leszólni ismeretlenük. Szép életed van, büszke lehetsz magadra.
2021. aug. 21. 00:02
 23/71 anonim ***** válasza:
4%
Igazad van:) Nekem csak egy diplomám van:) Ekkora vagyonnal nem rendelkezem mint te, de nekem is van mit aprítani a tejbe.:) Életemnek tényleg volt olyan szakasza amikor gép mellett állva dolgoztam, de hasznomra vált:)
2021. aug. 21. 00:05
 24/71 anonim ***** válasza:
18%
Igen, büszke vagyok magamra. Neked meg az a(z egyik) bajod, hogy azt hiszed, hogy ha leírsz nekem egy ilyet, hogy "Szép életed van, büszke lehetsz magadra.", akkor majd rosszabb életem lesz, és nem leszek büszke magamra. Van egy rossz hírem, az én életem a te bármilyen mondatodtól nem lesz rosszabb, nincs hatással rá. Te viszont csak még frusztráltabb szerencsétlen leszel ettől, de ez legyen a te bajod. Igen, idejárok, mert úúúúúútálom a kötekedő vesztes prolikat, mint amilyen te és az első válaszadó is. Én általában csak olvasok, nem szólok hozzá, viszont az ilyen kötekedő, nyomorult prolikat imádom helyretenni, hogy tanuljátok már meg a rohadt életbe, hogy hol is van a valódi helyetek a társadalomban!
2021. aug. 21. 00:08
 25/71 anonim ***** válasza:
77%

Az elsőn jót röhögtem. Ironikus, hogy egy ilyen kérdésre ez az első válasz. :D

Én azt mondom 60%.

2021. aug. 21. 00:11
 26/71 anonim ***** válasza:
28%
Oké, most megtanultam, elnézést kérek, élet nagy mestere. Most megtanultam, megyek is vissza a sorra dolgozni 4 müszakbam, csak előtte még letolom a tüskét, hogy oldjam a frusztrációmat.
2021. aug. 21. 00:11
 27/71 anonim ***** válasza:
9%
24# Neked most már aludni kellene menned, mert kezdesz gorombáskodni.
2021. aug. 21. 00:12
 28/71 anonim ***** válasza:
37%

23, álmodban...

Ja, még egy rossz hír! Én bármikor tudom bizonyítani, amiket leírtam. Miről kell fotó? Az ingatlanjaim adásvételijeiről? Vagy miről? Kezdetnek kaptok egy fotót arról, hogy mennyi készpénzt tartok itthon (kb 1,2 millió). Aztán ha tovább okoskodtok, akkor jön a többi alázás, ti szerencsétlen lúzerek, hogy a telisírjátok a párnátokat éjjel, és reggel úgy ébredjetek, hogy még jobban gyűlöltök mindenkit, aki sikeresebb nálatok (ilyen ember meg azért elég sok van, mint tudjuk).

[link]

2021. aug. 21. 00:16
 29/71 anonim ***** válasza:
24%
#26, hát most tehetek én róla, hogy eszes és szorgalmas voltam/vagyok, nem olyan lusta lúzer (alliteráció), mint ti?!? Szégyelljem ezért magamat, vagy mi???
2021. aug. 21. 00:18
 30/71 anonim ***** válasza:
24%
Miért kell dicsekedni azzal amid van? És mások lebecsülésével át is kerültél a 90%-ba:)
2021. aug. 21. 00:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!