Hány százalék Magyarországon a segghülyék aránya?
Írj egy számot, hogy szerinted mennyi.
(Felhívom a kedves moderátorok figyelmét, hogy a "segg" szó a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete által hivatalosan elfogadott, nem vulgáris szó. Mint az közismert.)
83, a teljes laptopról küldj már fotót kérlek, szemből fotózva, mert nem nagyon akar stimmelni a modellszám a lúzeres kép és a webshopon lévő laptoppal. Az a gyanúm, hogy lefotóztad a 80 ezer forintos hulladék laptopod egy nagyon kis részét, és hozzátetted a 400 ezres webshop linkjét, azt gondolva, hogy mindenki olyan lúzer, mint te, és megeszi a trükködet. Szóval lássuk szemből is! Borítékolom, nem fogjuk látni.
Látom alszanak a lúzerek. Pedig aki legény éjjel, az legyen legény nappal is, mint én. Hiszen aki korán kel, aranyat lel. Ahogy már sokszor leírtam, ezért maradtok ti lúzerek.
Írok nektek lúzer sztorikat, innen Gyakoriról.
Beírtam egy tök normális kérdést, videokártyáról. Leírtam, hogy most két kártyám van, mert kaptam kölcsön egyet. Tudni kell, hogy hiánycikk a videokártya, és nagyon drága. Erre jött egy "Közveszélyes Kontár" nevű lúzer, és elkezdi, hogy "- Ki hiszi el, hogy neked két kártyád van!?". Az persze már nem jutott el a lúzer tudatáig, hogy az egyiket csak kölcsönbe kaptam, pedig le is írtam. Na, lefotóztam a dobozaikat, feltöltöttem a képet. Erre csak nyomja a lúzer: "- Ez egy beállított fotó, netről szedted!". Ráraktam a kanapéra a dobozokat, a Panasonickal készítettem a felvételt, de nem, lúzerkám nem képes visszavonulót fújni (mert egy lúzer), csak nyomja, hogy kamu a fotó, mert nincs olyan, hogy nem neki van igaza. Akkor rátettem egy cetlit a dobozra, hogy "Közveszélyes Kontár egy lúzer", feltöltöttem. Erre is volt egy lúzer válasz: "- Üres dobozt bárki tud szerezni!". Na mondom, az anyád úr Istenit, ha te olyan vagy, mint a vadász, aki szpni jár a medvéhez, részemről nincs akadálya. Kiszereltem a kártyát, mellé a másikat, rá a cetli, feltölt. Na akkor már mindenki röhögött, csak Közveszélyes Kontár nem (nyilván nem, mert ugye rajta röhögtünk), úgy elkotródott, hogy hetekig nem láttam az oldalon, hála az égnek. Na, ilyenek vagytok ti, lúzerek. :)
Van még ilyen sztori több is, majd írom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!