Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány százalék Magyarországon...

Hány százalék Magyarországon a segghülyék aránya?

Figyelt kérdés

Írj egy számot, hogy szerinted mennyi.

(Felhívom a kedves moderátorok figyelmét, hogy a "segg" szó a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete által hivatalosan elfogadott, nem vulgáris szó. Mint az közismert.)

2021. aug. 20. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
65%

"Aha, akkor már értem"

Dehogy érted, lúzer, dehogy érted! :D Csak vergődésedben akartál valami nagyot írni. Egyre jobban szenvedsz. Hamarosan toporzékolni is fogsz, és a földhöz vered majd magadat?

Értsed már meg, attól még, hogy leírsz ilyeneket, az én anyagi helyzetem nem fog változni. Mit hiszel, hogy a mondataidtól eltűnik majd a pénz a számlámról? Vagy hogy kilakoltatnak reggel az ötven milliós (hitel nélküli) ingatlanomból? Lakoltassanak, akkor kiteszem a bérlőt a másik ötven milliós (hitel nélküli) ingatlanomból, és beköltözöm abba. Ahogy már írtam, EZÉRT vagytok ti lúzerek, mert azt hiszed, hogy ha ilyeneket írsz nekem, akkor azzal okozol nekem valami rosszat. Pedig nem, ne reménykedj.

2021. aug. 21. 01:34
 52/71 anonim ***** válasza:
29%
68, az autóról inkább nem mesélek, nem akarom, hogy valaki felkösse magát lúzerségében. Annyi biztos, hogy drágább, mint a te autód. Bár a semminél nem nehéz drágábbnak lenni.
2021. aug. 21. 01:37
 53/71 anonim ***** válasza:
70%
Ismerek gazdag embereket akik szerények, te nem vagy az:)
2021. aug. 21. 01:37
 54/71 anonim ***** válasza:
0%
70# nekem nincs autóm, és nem azért mert lúzer vagyok:)
2021. aug. 21. 01:39
 55/71 anonim ***** válasza:
29%
Írok még egy tanácsot: csak a nyomorult lúzerek éjszakáznak. Én most ugyan fent vagyok, de csak azért, mert nagyon elkezdtetek szórakoztatni, lúzerek. Aki éjjel éli az életét, és nem csinál mást, csak az internetet nyomatja, az egy lúzer. Én éjjel legtöbbször alszom, néha mást is csinálunk, de ahhoz aztán már végképp semmi közötök. Nappal meg szorgalmasan építem a jövőmet. Ja, tudom! Ti napközben alszotok, kipihenitek a kőkemény éjszakai internetezés-karrier fáradalmait!
2021. aug. 21. 01:40
 56/71 anonim ***** válasza:
30%
Kedveském én megyek is aludni. Szórakoztasson téged a harapós ló:D
2021. aug. 21. 01:43
 57/71 anonim ***** válasza:
0%
Iligyek vagytok mind, ismerjétek be!
2021. aug. 21. 01:43
 58/71 anonim ***** válasza:
29%

71, mint már írtam, csak nem vagy képes felfogni (mert egy lúzer vagy), nem szeretek én sem kérdekdni, de most láttam elérkezettnek az időt, hogy helyretegyek néhány kötekedő, de az élettel kezdeni semmit nem tudó, irigy, lúzert. Ráadásul nem is ismersz, hála az égnek, meg hát nem is mozgunk egy körökben.

Mellesleg, a sok lúzertől eltérően én anonim szoktam jótékonykodni. Van egy barátom, aki egy alapítványt működtet AIDS betegeknek, heti szinten találkozunk, de fogalma sincs róla, hogy évi 150 ezer forintot utalok nekik. Na, ilyen egy szerény ember! Ezt sem fogjátok soha felfogni ésszel. Mert ti olyanok vagytok, hogy ha ötven forintot adtok valakinek, már azt is megosztjátok a Facebookon.

2021. aug. 21. 01:44
 59/71 anonim ***** válasza:
30%
75, vergődjél csak, lúzer, vergődjél! Engem szórakoztatsz. :)
2021. aug. 21. 01:45
 60/71 anonim ***** válasza:
25%
Mert te aztán jó emberismerő vagy , igaz? Ha szerény lennél, nem mesélted volna el az adományozást
2021. aug. 21. 01:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!