Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek, minél gazdagabb,...

Hölgyek, minél gazdagabb, sikeresebb egy férfi, annál vonzóbb számotokra?

Figyelt kérdés
Nem a pénz részére akarok én koncentrálni, hanem a személyiségre. Hogy aki sikeres, az magabiztos, tudja, hogy mit akar, védelmező, anyagi biztonságot is nyújt, megvannak a kapcsolatai, szóval igazi férfi. Én azt gondolom, hogy nem elítélendő, ha egy nőnek ez tetszik, sőt, el sem hiszem, ha valaki erre azt mondja, hogy őt nem érdekli.

2021. aug. 16. 19:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%

17

Oké, de ez túlságosan 2 véglet. Mármint a te példád.

De mennyire érdekes hogy 1 férfit bunkónak, nagyképűnek tart az a nő aki nem tudja mivel foglalkozik, míg egy másik aki tudja hogy orvos az illető, rögtön kedvesnek és magabiztosnak titulálja, holott az ember és a személyisége nem változott. Csak A nem tudta mi a foglalkozása, a B meg tudta, hogy egy orvossal fog most beszélgetni.

Ezért mondtam, hogy itt rengeteget számít hogy mire van helyezve a hangsúly.

Ezek a "magabiztos, meg sikeres" ezek dumák. Számít hogy mit értél el az életben és el ne hidd hogy azért mert akkor az azt jelenti hogy mennyire talpraesett vagy.

Szerinted melyik nő mondaná azt hogy figyelj csak, aranyos vagy meg minden, de lottón nyerted a 2 milliárdot és csak egy szerencsétlen vagy, én pedig magabiztos és sikeres cégvezetőt keresek aki talpraesett!?

Írom mindezt úgy, hogy anyagilag átlag feletti vagyok és tisztában vagyok a pénz szerepével és a nőkkel való kapcsolatban. Természetesen nem csak ez számít, de egy jó beugró ismerkedésnél.

2021. aug. 16. 20:38
 22/29 A kérdező kommentje:
Jó beugró vagy csak ez számít? Írásod első fele olyan, mintha csak a pénzre helyeznéd a hangsúlyt, hogy csak az számít, nem a személyiség, aztán meg jó beugró?
2021. aug. 16. 20:45
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Te túlságosan lecsupaszítod ezt a kérdést. Én valós, bemutatott helyzeteket mutattam arra, hogy hogyan reagálnak emberek ugyanarra a személyre akkor ha nem tudják mivel foglalkozik és akkor ha tudják. A konklúziót vond le te magad, én ezt nem tehetem meg helyetted.

Az én véleményem pedig az, hogy alapjában véve senki nem fog a farkadba ugrani csak azért mert pénzed van, de sok hátrányodat el tudod vele söpörni. Ha egy megkeseredett sz.r ember vagy, akkor a millióid sem fognak rajtad segíteni, de ha átlagember vagy aki gazdag, akkor sokkal fajsúlyosabb leszel a nők szemében mintha egy magabiztos szobafestő lennél. Most direkt nem azt írtam, hogy kőműves, nehogy azt higgyék a kőművesek hogy pikkelek rájuk :)

2021. aug. 16. 20:52
 24/29 anonim ***** válasza:
78%

"Sikeres, az magabiztos, tudja, hogy mit akar, védelmező, anyagi biztonságot is nyújt, megvannak a kapcsolatai"

Ilyen Mészáros Lőrinc és Donald Trump is, de köszönöm, egyik se kéne.

A válaszadók megbízhatatlanok, mert rögtön egy prototípusra asszociálnak a leírásból. A tökéletes öltönyben feszítő, borostás gatyamodellre az Álomgyár kiadó legutóbbi erotikus-romantikus regényének a borítójáról, aki modorra ízig-vérig gentleman, úgy kezeli a középszerű hősnőt, mintha egy gyémántokat tojó unikornissal érne fel a puszta léte, az ágyban egy oroszlán, de mellette valami múltbéli trauma miatt egy líraian sebzett, érzékeny lélek, akit meg lehet menteni a démonaitól.

A valóságban pedig a leírásnak megfelelő prototípus inkább az elhízott, kopaszodó pasas, aki mellett egyszerű ruhában elsétálnál az utcán, faék egyszerűségű, szexista beütésű lélekkel és túlfejlett egóba csomagolt komplexusokkal. A nő egy kellemes kiegészítő vagy egy lyuk, szülőgép, aki mellett tart néhány még kellemesebb kinézetű kiegészítőt. Jó kapcsolatot ápol az aktuális kormánnyal vagy valamilyen bűnszervezettel, akiken keresztül előnyös megbízásokhoz jut a cég. Korrupción és félresöpört vetélytársak gerincén taposva lépked fel a trónjára.

2021. aug. 17. 02:55
 25/29 Sunshinedoll ***** válasza:

Csórón viselkedő az, aki fillérb-szó.

Sajnálja a pénzt.

2021. aug. 17. 20:06
 26/29 anonim ***** válasza:
25: Aki gazdag és sikeres, az is lehet smucig. Lásd Ebenezer Scrooge.
2021. aug. 17. 21:47
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem az anyagiakon múlik, van aki vesz néha egy egy apróságot a barátnőjének, pedig nem keres jól.

Olyan is van aki jól keres és a szülein élősködik mégis. (eltartják).

2022. nov. 16. 17:28
 28/29 anonim ***** válasza:

Ezen nincs mit csodálkozni, fontos, hogy ki milyen szinten van anyagilag, beosztás tekintetében, stb. Még ha ugyanúgy viselkedik, ugyanazt is mondja két férfi, akkor is van egy rangsor, és inkább a cégvezetőre fókuszál majd minden nő, mint a kőművesre.

De mindegyik gondolatmenet ami ebben a kérdésben felmerült igaz a férfiakra is. A válaszokban, kérdésekben az orvos, felsővezető stb. szavakat behelyettesítheted a csinos, szép arcú nő, a kőművest, hajléktalant meg a csúnya vagy elhagyagolt külsejű nővel, a nő szót meg a férfival.

2022. nov. 16. 19:33
 29/29 anonim ***** válasza:
*elhanyagolt
2022. nov. 16. 19:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!