Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek, minél gazdagabb,...

Hölgyek, minél gazdagabb, sikeresebb egy férfi, annál vonzóbb számotokra?

Figyelt kérdés
Nem a pénz részére akarok én koncentrálni, hanem a személyiségre. Hogy aki sikeres, az magabiztos, tudja, hogy mit akar, védelmező, anyagi biztonságot is nyújt, megvannak a kapcsolatai, szóval igazi férfi. Én azt gondolom, hogy nem elítélendő, ha egy nőnek ez tetszik, sőt, el sem hiszem, ha valaki erre azt mondja, hogy őt nem érdekli.

2021. aug. 16. 19:16
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

De értelmes, tanult nőre igen.

2021. aug. 16. 20:01
 12/29 anonim ***** válasza:
45%
Nem jellemző. Nézd meg Andy Vajnát. Értelmes, tanult nő nem a gazdagnak kell, hanem a tudósnak, az intellektuelnek.
2021. aug. 16. 20:03
 13/29 anonim ***** válasza:
71%

De azért az nem igaz, hogy minél gazdagabb, sikeresebb, annál vonzóbb. Bőven elegendő, ha valaki csak középvezető, már ez a tény is óriásit dob a vonzerején, tehát egy ilyen férfinek a főnöke, vagy egy akármilyen másik főnök, aki felsővezető nem lesz csak emiatt vonzóbb. A több pénze ellenére sem.

10-es voltam.

2021. aug. 16. 20:05
 14/29 A kérdező kommentje:

De azért ne vele példálózzunk már, akinek csak arra kellett egy nő, hogy ne egymaga jelenjen meg eseményeken.

2021. aug. 16. 20:05
 15/29 A kérdező kommentje:

És mi a helyzet a sima alkalmazottal?

2021. aug. 16. 20:08
 16/29 anonim ***** válasza:
78%

Azért cseles kérdés ez és a válaszok is bár olyan nagyon őszintének tűnnek a nők részéről, de azért látszik hogy a pénz mennyire szerepet játszik az életükben.

Azért alapesetben 2 ember nem úgy találkozik, hogy a homlokára van írva hogy gazdag és sikeres, esetleg cégvezető. Nyilván 1 idő után ráterelődik a beszélgetés arra, hogy ki mivel foglalkozik, de onnantól kezdve csak azért lesz valaki vonzó mert sikeres és mert a nők erre helyezik a fókuszt.

Ha most egy férfival beszélgetsz aki totál szimpatikus és magabiztos, de a foglalkozás kérdésre azt mondja hogy nem tudom, kőműves vagyok (most csak mondtam valamit) akkor az kevésbé lesz fajsúlyos a nő szemében mintha azt mondaná, hogy a Continental vezérigazgatója vagyok (ismét csak mondtam valamit).

Bár mind a kettő magabiztos és sikeres lehet az adott pozícióban, a nők mégis az utóbbira fogják helyezni a fókuszt. Mert hát aki gyárat vezet az maga az isten, a másik meg mégiscsak 1 kőműves...

Netflixen van egy ilyen sorozatjellegű műsor, feliratos, ami pont ezt a témát járja körbe. Hogy beszélgetnek emberek totál civil ruhában mindenféléről, aztán elmondják hogy mi a véleményük a másikról, aztán csere van (tehát másokkal beszélgetnek), mindenki elmondja hogy mivel foglalkozik (a rendőr mondjuk egyenruhában van, az orvos orvosköpenyben, a cégvezető öltönyben stbstb.) és összehasonlítják a válaszokat. Amíg civilben volt az orvos, addig az a nő aki beszélgetett vele flegmának titulálta, nagyképű és nem engedi szóhoz jutni, a következő nő aki beszélgetett vele (és tudta hogy ő orvos) ugyanerre az emberre azt mondta hogy mennyire magabiztos, kommunikatív és vezető férfi.

Na, szóval csak óvatosan ezekkel az "őszinte" női véleményekkel, mert a valóság nem ennyire cukormázas.

2021. aug. 16. 20:15
 17/29 A kérdező kommentje:

Igen, ezt én is így gondolom, nem mindegy, hogy milyen beosztású ember mond valamit. Mint amikor mond egy dolgot egy hajléktalan, meg ugyanazt mondja egy cégvezető. A hajléktalan szavára oda sem figyelsz, a cégvezetőé nagy hangsúlyt kap, pedig ugyanazt mondták. Nekem azt mondta egyszer egy hajléktalan, hogy ne legyek szomorú, mert a felhők fölött mindig süt a Nap. És én ezen őszintén elgondolkodtam, a mai napig eszembe szokott jutni.

2021. aug. 16. 20:29
 18/29 Sunshinedoll ***** válasza:
77%
Nem kimondottan, de a csóró és/vagy csórón viselkedő pasi egyáltalán nem szexi.
2021. aug. 16. 20:34
 19/29 A kérdező kommentje:

Mit jelent bővebben, hogy csórón viselkedő?

2021. aug. 16. 20:37
 20/29 A kérdező kommentje:
Illetve ezekszerint a pénz szexivé teszi a férfit?
2021. aug. 16. 20:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!