Mi a bajuk mostanában a nőknek miért félnek még a kisfiúktól is?
Vártuk a haverommal a buszt ott volt talán 38-41 éves nő is felültünk a buszra leszáltunk a buszról mentünk haza felé, a nő arra tartott ahova mi előttünk volt. Ezután felhívot valakit telefonon és lassított hogy mi menjünk előre (talán azt hitte kövessük vagy nézzük őtet) nem ez volt az első tapasztalatom hogy mintha félnének a nők az utcán.. Mi a bajuk mostanában?!
17f
Tehát akkor csak nézegetted a nőt. Nekem 32 évem alatt nem tűnt fel, ha valaki megijedt tőlem, vagy belassított.
Egyébként ha hangos, csoszogós, vagy kopogós cipős emberek jönnek mögöttem, én is belassítok, és elengedem őket, mert irritálnak.
Tehát egyetlen egy ember -aki nem is félt tőletek, csak idegesítette, hogy hangoskodtok mögötte- kicsit átlátszóan, de diszkréten maga elé engedett titeket, és ezt utána kivetíted a teljes társadalom felére? Ráadásul teljesen rossz következtetéseket levonva az esetből?
Mi van? 😃
Mostanában? Mert mikor még nem volt szőrös a pöcsöd, mennyire voltál tisztában a világ dolgaival, hülyegyerek?
Hihetetlen, a fiúkák nem is éltek még, de már "mostanában"-oznak.
Valószínű irritálóak vagy büdösek/hangosak/furák voltatok.
De lehet, hogy túlgondolod, és tényleg észre se vett titeket, csak valami privátabb beszélgetésben volt benne és azért lassított, mert nagyon koncentrált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!