Mi a bajuk mostanában a nőknek miért félnek még a kisfiúktól is?
Vártuk a haverommal a buszt ott volt talán 38-41 éves nő is felültünk a buszra leszáltunk a buszról mentünk haza felé, a nő arra tartott ahova mi előttünk volt. Ezután felhívot valakit telefonon és lassított hogy mi menjünk előre (talán azt hitte kövessük vagy nézzük őtet) nem ez volt az első tapasztalatom hogy mintha félnének a nők az utcán.. Mi a bajuk mostanában?!
17f
Szimplán csak nem szeret menet közben telefonálni. Én is ilyen vagyok, inkább megállok, főleg ha fontos a hívás.
Nem tőletek félt, bár tudom nagyon sok élettapasztalatod van már és mindent tudsz.
Engem sötétedéskor kerülnek, pedig senkinek nem ártottam xD
Sőt nem is bámulom őket, telefonom nyomkodom, nem tudom mi van velük.
#2 XDD őszintén elég cuki jól nézet ki fiatal korában biztos nagyon szép volt
#1 sok lánytól hallottam hogy mikor olyan helyzetben érzik magukat felhivják a barátnőjüket, de nem állt meg hanem megjátszva lassított
"kövessük vagy nézzük őtet"
Hát, aki így beszél, attól én is félek.
Ùgy làtom, nem nagyon vagy tisztàban a kinti valòsàggal, ami napi szinten èri az embereket az utcàn, főleg a nőket...
Fő az óvatossàg minden helyzetben.
Mert telefonàlàs közben nem tudja megosztani a figyelmèt ès valòszìnűleg zavarta, hogy a hàtàban csoszogtatok...èn is utàlom, megvàrom, főleg ha fèrfi az illető, hogy megelőzzön, nagyon irritàlò...
Tèged ez mièrt zavart egyèbkènt? Talàn eszetekbe jutott màs is ès nem tetszett, hogy egy lèpèssel előrrèbb jàrt a hölgy nàlatok??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!