Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Halt meg rokonod, barátod...

Halt meg rokonod, barátod vagy akár csak ismerősöd is covidban?

Figyelt kérdés

2021. júl. 28. 23:55
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
97%

28, gondolom, azt hiszik, hogy kamuzik az illető.

Mondjuk, tényleg nehéz elhinni, hogy van ember, akinek legalább a szélesebb ismeretségi körében ne lett volna egy fertőzött se, de ki tudja.

2021. júl. 30. 17:24
 32/36 anonim ***** válasza:
72%

28

Én pl nem pontoztam le senkit, aki nem ismer covidos eseteket.

Ellenben én többet is ismerek, amit ide leirtam (27-es) és engem meg lepontoztak. Na, akkor most mi van?

A franc se tudja kik vannak mögötte. Lehet akár vmi 6 általánost végzett iq bajnok, akinek annyi esze van, hogy szerinte a Balaton az egy tenger.

Ne foglalkozz velük.

Hagy pontozgasson le-fel, itt lehet. A legtöbb úgyis csak ezt csinálja , mert írni is valamit már nem nagyon megy. De ha ír is, annak a fele sértegetés ha más velemenyen vagytok egy-egy témában. Ezek általában tanulatlan , ostoba, bunkó emberek. Vagy kisiskolás kakasok. A többieknek van szókincse, tud érvelni, beszélget.

2021. júl. 30. 20:25
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de sokan átestünk rajta. Voltak tünetmentesek is. (Munka miatti rendszeres tesztelésnél derült ki.)
2021. júl. 30. 22:40
 34/36 anonim ***** válasza:
50%
Senki. Ismerőseimnek sem.
2021. aug. 26. 19:41
 35/36 anonim ***** válasza:
25%
Én olyan cigót is ismerek aki most a negyedik hullámban negyejére fog meghalni kovidban.
2021. szept. 19. 12:18
 36/36 anonim ***** válasza:
51%
Hiába ponzoztok le de én még a temetésén is voltam (az elsőn).
2021. szept. 19. 14:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!