Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történt az Avramos kérdések...

Mi történt az Avramos kérdésekkel?

Figyelt kérdés
Mióta lett ilyen sok és miért? Én még múlt év nyár végén kiléptem és már akkor is volt pár kérdés róla, ahol rájöttek a hazugságaira, de nem ennyi. Egy kérdésbe olvastam bele, ott is nagyon ronda stílusa volt sokaknak. Mivel dühítette fel Avram ennyire az embereket? Vagy csak mások fújják fel ennyire?

2021. júl. 12. 20:21
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Hmmm... értem...

Én még nyáron olvastam ezeket a dolgokat róla... a könyvéről is itt szereztem tudomást. Jól felbőszítette a népet, mit ne mondjak!😂😁

De azért volt pár olyan hely is ahol konkrétan a halálát kívánták és tényleg nagyon rondán fejezték ki a véleményüket, amivel én abszolút nem értek egyet. De legalább most már értem, hogy mi történt... :/

2021. júl. 13. 12:08
 12/44 anonim ***** válasza:
81%
A gyerek dolog nekem is feltűnt, hogy nem úgy fejlődik mint általánosságban a vele egykorúak! Szerintem az anyja kb sz@rik ra, neha felrakja, hogy apukával kézen fogva sétál a gyerek. A szavak még hagyján, mert van, aki 2 évesen kezd el beszélni, de hogy járni nem tud, lassan másfél éves a kislány és semmi. Látszik, ahogy az apja sétál vele, hogy elengedné arccal a földbe. Szóval még jó pár hónap még addig felerősödik, hogy járni tudjon. Szegény kislány elég lassan fejlődik!
2021. júl. 14. 10:53
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, az én kislanyomnak csak egy kicsi letapadasa volt a nyakánál (még a pocakban így feküdt), de a védőnő tanácsára elvittem devenyeshez, aki pár alkalommal kimasszirozta plusz megmutatta a babamasszazst is, amivel stimulalod a kis idegeit, ezáltal a fejlődését. Utána olvastam akkor és mi a tsmt tornát is elkezdtük később, mert az a gyerek akivel nincs semmi gond, de csinálják neki a tsmt fejlesztő tornát, annak az agyát is stimulálja, fejleszti. Például diszlexia, diszgrafia (ami egy tök gyakori tanulási nehézség), elkerülhető, mértéke csökkenthető. Pár alkalommal voltunk, babauszason is, de azért nem a túlterhelés,hanem inkább az egészséges fejlődése megadása volt a célom. Most pedig okos, ügyes, talpraesett óvodás. Egy normális anyuka nem hónapokig készülődik egy ilyen veszélyes PLASZTIKAI műtétre egy járni nem tudó baba mellől, meg ki tudja hogy most is nem azért van ennyit Magyarországon, mert a család istapolja. Ugyanis a gyógyulása ennek marha hosszú és fájdalmas, valamint veszélyes. Csak ugye viragszal nagyzolni szeret...na mindegy. Van akinek a baba fontos, van aki meg beb@ssza a villogó teve elé 2 hónapos korától, mint ahogy tette meg az összes Fisher P. jatekot megveszi, hogy addig se a gyerekkel kelljen foglalkoznia. Na az aztán marha jó az idegrendszerenek..
2021. júl. 14. 11:05
 14/44 anonim ***** válasza:
81%
Ebben a korban a gyerekem nem totyogott, hanem szaladt mint a villám. Na az az igazi sport mikor 3 méteren 100ra gyorsulsz, hogy megmentsd az életét 5 percenként 😋
2021. júl. 14. 11:06
 15/44 anonim ***** válasza:
77%
Hat nem tudom, az en kislányom egy évesen már járt, most másfél éves elmult és úgy fut, ugrál... És ha szegény Palomácskát hozzá/juk hasonlítjuk, igen gyatra a fejlődése és nem hiszem el, hogy az anyja inkább a hasleszorító öveket vásárolja. Szerintem ő abszolut egy látszat anya, aki magával van elfoglalva. Jól mondod utolsó, megveszi az összes játékot, csak be kelljen a gyerekével foglalkozni. Most is az a vinnyogás a kis Palomának, mint egy 4-5 hónapos baba. Én biztos, hogy aggódnék, még ha semmi baj nincs is, és ne is legyen. De azon lennék, hogy fejlesszem a gyerekem. De nem azért mert az enyém, meg a másé.. Nem szeretem ezt, hogy az enyébb jobb "szindrómát".. De a gyerekemnek már egy éves kora óta vannak szavai, most meg már mas fél évesen mondatokban beszél és egyke szintén. Mondjuk nekem a háztúrás videójában mindent elmondott Avramról, hogy milyen anya. Ott hagyja a pár hónapos babáját nyitott bejárari ajtónál, ő meg a garázst mutogatja lent. Szóval, soha nem tudnám komolyan venni ezt az instabohócot, aki az önbizalomról hadovál, aztán tudjuk :))
2021. júl. 14. 13:44
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Most oltotta szét valaki a gyerek meztelen képei alatt, hogy hányszor mondták már neki, ne tegyen fel a gyerekről meztelen képeket. Meg, hogy ő örülne -e neki, hogy ha később a naranacsbőrös, műtetett valagáról posztolna a gyerek. És, hogy mennyire egy retkes proli p.csa! EGYETÉRTEK! OTT FOGDOSSA A GYEREK A NUNIJÁT A VIDEÓBAN ÉS FELTÖLTI. NEM VALO ENNEK GYEREK!
2021. júl. 14. 19:58
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért kell neki, mert nem tud másképp fennmaradni. Ugye teljesítmény és valódi tartalom nélkül a gyereket kell szerepeltetni..
2021. júl. 14. 20:13
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Na de egy par száz követővel rendelkező anyuka nem csinál ilyet privát profilon sem, ez a beteg nő meg kiteszi meztelenül a gyerekét vadidegen embereknek? Azt hiszi ez normális? Szerintem inkább az agyára kellene költene annyit, én azt a pici gyereket nagyon sajnálom, hogy egy ilyen nulla iq-s nő mellett kell felnőnie... Szégyelje a pofáját, hogy idegeneknek mutogatja meztelenül a gyerekét!
2021. júl. 14. 23:43
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen kritika elfogadása nulla, szépen is leírták neki, hogy gondolkodjon már. Avram reakció: törlés, tiltás. Igazi önfejű, homokba dugom az agyam reakció. Természetesen a képek ugyanúgy fenn. Rámernék tenni egy nagyobb összeget, hogy már landolt is a kép azoknak az embereknek a gyűjteményébe. Ez mennyire szomorú már 😞 Neki az egy gyerek is nagyon-nagyon sokkkk. Törődni vele lusta, műtetni nem lusta, pluszban veszélyezteti a gyerekét. Hol van ilyenkor a család többi tagja, legalább ők lépjenek fel ennek a nőnek a nárcisztikus álmokfutasa ellen, ha már egyszer ő ennyire öntörvényű fafej.
2021. júl. 15. 07:25
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Jaj a hülye nagyot akart mondani:

"Túl nagy és mocskos a pofaja, ahhoz képest hogy mennyire könnyű kideríteni az IP címeteket"..

Jaj Istenem, hogy lehet valaki ennyire sötét.. tényleg ahogy írták, hogy mindenért neki áll feljebb. Totál nincs igaza, de akkor is nyomja a baromságot.

Avram innen üzenem, hogy feldughatod az ip címet, nem mész vele semmire egy, kettő meg semmit se tudsz kideríteni, mert csak a legdurvább ügyekben van eljárás. Ujujuj valaki beszólt, na azért nincs 😅

2021. júl. 15. 07:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!