Mi történt az Avramos kérdésekkel?
Hmmm... értem...
Én még nyáron olvastam ezeket a dolgokat róla... a könyvéről is itt szereztem tudomást. Jól felbőszítette a népet, mit ne mondjak!😂😁
De azért volt pár olyan hely is ahol konkrétan a halálát kívánták és tényleg nagyon rondán fejezték ki a véleményüket, amivel én abszolút nem értek egyet. De legalább most már értem, hogy mi történt... :/
Jaj a hülye nagyot akart mondani:
"Túl nagy és mocskos a pofaja, ahhoz képest hogy mennyire könnyű kideríteni az IP címeteket"..
Jaj Istenem, hogy lehet valaki ennyire sötét.. tényleg ahogy írták, hogy mindenért neki áll feljebb. Totál nincs igaza, de akkor is nyomja a baromságot.
Avram innen üzenem, hogy feldughatod az ip címet, nem mész vele semmire egy, kettő meg semmit se tudsz kideríteni, mert csak a legdurvább ügyekben van eljárás. Ujujuj valaki beszólt, na azért nincs 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!