Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen szakmát javasolnátok...

Milyen szakmát javasolnátok ha buta vagyok mint állat?

Figyelt kérdés
19/f

ma 06:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

Nem vagy buta, csak még nem tudod, hogy mi az, ami érdekelne. Erre mondják, hogy későn érő típus.

Nézz körül, hátha találsz olyan szakmát, ami megmozdítja a fantáziádat, örömet is szerez a sikerélmény és meg is élsz belőle.

ma 06:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok olyan ember keres milliókat aki buta mint az állat. A kétkezi fizikai munkákhoz ugyanis nem kell sok ész, mindenki meg tudja tanulni, és ezekre mindig is volt, van és lesz is igény.
ma 06:43
 3/14 anonim ***** válasza:
39%

Ha jó a tested, akkor legyél prostituált!

Ehhez a szakmához nem kell sok ész és előképzettség. Teljesen elég állatiasnak lenni, tehát megfelelő szintű ösztönös érzékkel bírni, ráadásul jól is lehet vele keresni.

ma 06:54
 4/14 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem kezdj el dolgozni amit találsz és mellette próbálj ki másodállásban ezt ,azt,amazt.

Egyrészt plusz pénzt is keresel másrészt megtanulhatsz tapasztalatokat szerezhetsz dolgokban.

Most 19 éves vagy egy C1 es jogosítványt már meg is csinàlhatsz azzal vezethetsz 7,5 tonnàs teherautót.(Buszhoz meg 12 tonnás teherautóhoz várnod kell egy másfél évet de a BKV azt is tàmogatja)

Lehet,hogy még munkaügyi központ is támogatja .

A jogaival már tuti lesz állásod

ma 07:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jogsival
ma 07:08
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
betanított munka
ma 07:21
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Az üres elme egy hatalmas tárhely a tudás számára. Tanulj valamit ami érdekel
ma 07:30
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Politikus?
ma 07:41
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
A fideszben vagy a mi hazánkban még sokra viheted.
ma 07:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Milyen a fizikumod, szeretsz mozogni, erős vagy?

Fiúként több lehetőség van, egyik haverom hentes lett, külföldre ment, nagyon jól keres. Másik haverom hegesztő lett, ő is jól keres.

Én nő vagyok, buta, meg is buktam gimiben, meg minden évben bukásra álltam, anyámék erőltették az érettségit, szakmát. Kijártam és 2 évig próbáltam benne dolgozni, mindig felvettek és mindig utána el is küldtek. Az egyik főnököm, egy idős néni jóindulatú volt velem, szemembe mondta: fiam látom, hogy igyekszel, de h.lye vagy hozzá. Nem kell erőltesd, mert más azt akarja, szorgalmas vagy, gyors vagy, keress valami pakolászós dolgot.

Ezek után elmentem is külföldre gyárba. Most a szakmámban talán 280-at adnak, gyárban keresek havi közel egy milliót (megtanultam targoncázni, raktáros lettem).

Tanulj valami ék egyszerű szakmát, de ne görcsölj rá, nem baj, ha később más melód lesz.

Én azt sajnálom, hogy a szüleim nem a jogsit, targoncás jogsit, németet erőltették (sőt, megtiltották!), hanem egyetemre akartak tuszkolni matek és fizika kettesekkel.

Ha te butának érzed magad, jó eséllyel jól érzed, a szülők 90%-a totál elfogult a gyerekével. Anyu elolvas valamit 2× és szóról-szóra visszamondja, diplomája van. Én dogák előtt napokon át 3 órát tanultam és alig lett kettes, de ő nem látta be, hogy h.lye vagyok.

ma 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!