Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elvégezni egy...

Hogyan lehet elvégezni egy szakmát felnőtt korban mi enek a pontos folyamata???

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy a szüleimnek nincs pénze hogy iskoláztasanak az álmaim szakmájára.

És 18 évesen már lesz egy szakmám pl villanyszerelő

És útána hogy tudok tovább tanulni állatorvosnak????

Mi enek a pontos lépései????

2021. júl. 18. 15:36
A kérdező szavazást indított:
Van rá esélyed!
Nincs rá esélyed!
12 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt találsz pontos ismereteket.

[link]

2021. júl. 18. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

Most tényleg állatorvosnak szeretnél tovább menni?

Először is,találd fel magadat,hozzád is be van vezetve a Google,keress utánna.

Illetve nem ártana írni is megtanulni,hasznádra fog vállni.:)

2021. júl. 18. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
De,hogy segítsek is valamit,itt van kezdésnek ez: [link]
2021. júl. 18. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
30%

#2! Az idézőjelben lévőt Te, alatta lévőt én írom. Tanulmányozd mindkettőt, és hasznodra fog válni.

"Illetve nem ártana írni is megtanulni,hasznádra fog vállni."

Illetve, nem ártana megtanulni írni is, hasznodra fog válni.

1-es voltam, egyebet nem kívánok hozzáfűzni.

2021. júl. 18. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát először is ilyen írásképpel kevés esélyed van, de nem tudom milyen villanyszerelő vagy. Három éves szakképzős, vagy öt éves érettségizett szakgimis. Ha a második, akkor jó. Milyen lett az érettségid? Nézd meg a felvi.hu-n a követelményeket, és tegyél emeltet az adott tárgyból, esetleg ha kell akkor nyelvvizsgát is, és jelentkezz. Ha nincs érettségid, akkor először azt kell letenned, jelentkezel esti suliba, szólsz, hogy te egyetemre akarsz tovább menni, veled foglalkozzanak + otthon még bőven tanulsz, és felvételizel egyetemre.
2021. júl. 19. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha van érettségid,de biológiaból és kémiából VAGY fizikából éppenséggel nincs EMELT érettségid,akkor azt kell megcsinálnod.

De arra következtetek,hogy nincs/nem lesz,amikor elvégzed az iskolát

Egyébként már nem is rosszból mondom,de a kérdésed alapján,nem tudom,hogy fogsz egyáltalán a jó eredményű emelt biológia és kémia/fizika érettségiig eljutni.

2021. júl. 19. 12:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Tisztelt válaszolok! Szeretném felhívni a figyelmet arra hogy én tudok helyesen írni csak épp nem mindig van kedvem! Egyébként köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 19. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!