Mennyire kockázatos magamnak köldök pc-t szúrni? Nagyon megszeretném csinálni! (14 éves vagyok). Kérlek írjatok konkrét tapasztalatokat! Hogy a legcélszerűbb elvégezni a folyamatot?
Semmiképp se csináld magad!!!14 éves vagy,sose csináltál még ilyet,honnan lesznek hozzá egyáltalán eszközeid?
nem véletlen h a piercingeket szakembereknél csinálják,hisz megvan a módja h hogyan kell átszúrni h ne sérts meg semmi ideget vagy ilyesmit,meg persze le is kell rendesen fertőtleníteni,gondolom te sem szeretnél vérmérgezést kapni....egyébként mért nem tudsz elmenni piercingeshez?
Te normális vagy??! :D Gondolom a szüleid tudta nélkül akarod csinálni azért nem mész el tetoválószalonba/kozmetikushoz/ahol a pc-t csinálják...
Szerintem menj, játssz a barátnőiddel,élvezd a gyerekkort és 3 év múlva kezdj el ezen gondolkodni. ;)
Egy az, hogy ha a szüleid nem szóltak 14 évesen a 7 lyukért a füledbe, akkor szerintem felvezetheted a piercinget is.
Kettő az, hogy 14 éves vagy, szinte még kislány, sőőt. Minek neked az?
Három meg az, hogyha tapasztalatra vagy kíváncsi, akkor az unokatesóm is azt mondta, hogy Ő nem dob ki 6 meg 8 ezer forintokat ezért, majd ő megcsinálja magának, át is szúrta és ki kellett vennie, mert zavarta is a hasát meg még egy nagy búb is lett neki ott, ami még most is ott van, pedig évekkel ezelőtt próbálkozott.
Négy meg az, hogy lehet, hogy mások is maguknak szúrják, de nem 14 éves tudatlan fejjel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!