Ferdén kiszúrt köldök Pc reklamáció?
Figyelt kérdés
amikor megcsinálta, azt mondta nekem a csávó,hogy a PC miatt áll ferdén,mer hogy virágos és amiatt...már akkor is mondtamm agamban h ez elégnagy hülyeség, dehát ő a szakember...ahogy egyre jobban nézem,nagyon csúnya így h ferde,mert még ha egy kicsit lenne azt mondom okés,de így nem jó :S csak most nem tudom, hogy ilyenkor mi is a teendő? visszamenjek reklamálni, de akkor meg mit tud tenni? visszaadja legalább a pénzt, vagy szúr egy újat?2012. ápr. 17. 20:23
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindenképp menj vissza ! Vagy visszaadja a pénzt vagy szúr ingyen másikat ha ez begyógyul.Nekem is kicsit ferde,de kb. csak 1 mm-rel áll el,így nem tulajdonítottam neki ügyet.
2/3 A kérdező kommentje:
hát ez az h nem 1 mm-t áll ferdén :S deazon is gondolkodtam h ha egy kicsit tágulni fog a lyuk h akkor nem e fog beállni jobban, még ha nem is lesz pont egyenes.
2012. ápr. 17. 20:44
3/3 anonim válasza:
"vásárlás után reklamációt nem fogadunk el"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!