Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy lehetne elrejteni egy...

Hogy lehetne elrejteni egy köldök és egy orr piercinget?

Figyelt kérdés
Szüleim még nem tudják, és nemsokára itt a strand szezon, probálom majd elkerülni az együtt strandolást , de ha mégse megy, orromba még nincs de szeretnék. Ötletek?
2012. ápr. 6. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
esetleg egy sebtapasszal
2012. ápr. 6. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:

az orropiercinget sehogy...max ha kiveszed mindig hogy ne lássák de azt is csak begyogyulás után lehet.nekem anyám megengedte 17 évesen a karikát a számba, apám örjöngött. azota is gyülöli ezt, de már 25 vagyok:)

hány éves vagy?

2012. ápr. 6. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
köldök piercinget egy részes fürdőruhával...orr piercinget sehogy.
2012. ápr. 6. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
orrba minek rakatni lawd
2012. ápr. 6. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Milyen piercinget akarsz az orrodba? Az oldalsót nem tudom, de a septumot be lehet fordítani, és akkor nem látszik. A köldöködet meg vagy kiveszed, vagy leragasztod és "megkarmolt a macska" vagy megsebezted.
2012. ápr. 6. 20:56
 6/9 A kérdező kommentje:

17.

Megengedni nem fogják, 3 éve könyörögtem a köldökért, de nem engedték szoval titokba megcsináltattam, ha egy átlátszó műanyagosat raknék bele? Vagy az orrba?

Eddig az volt a bajom hogy be volt gyulladva ás piros volt, most meg az hogy egy lyuk van ott. Vagy ha csak a lyukra tennék egy kis sebtapaszt és hátha nem veszi észre? vagy ezt könnyű lenne észre venni?

2012. ápr. 6. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:

ha valamit észre akar venni az ember észreveszi. nekem a karikám a számba elég feltünö szerintem, apámnál mégis napokba telt mire észrevette.bár nem sürün beszélgetünk igy épp csak rámnézett.

az átlátszot is észrevenni szerintem. de nem értem anyudat.... egy köldök,vagy egy orrpötty az még szexi is, nem olyan durva mint a karikám. még örülhet hogy nem tetkot akarsz.a piercingnek csak egy lyuk maradna helyén.18 évesen már ugyis megcsinálhatod,nem értem minek az az egy év már....nem tökmindegy?

2012. ápr. 7. 07:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszi hogy még mindig a pici lánya vagyok, Amúgy a tetoválásra meg azt mondja ha megcsináltatom az ellen úgyse tud mit tenni ugyh tök8.
2012. ápr. 7. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

A köldököt arra az 1-2 alkalomra kiveheted. Nekem is titokban van, bár és soha nem járok a szüleimmel strandolni. Az orrt max. úgy tudod elrejteni, ha septumot csináltatsz és patkót raksz bele. Ilyet: [link]

Így ha a szüleiddel vagy, be tudod fordítani az orrlukaidba. Az egyik osztálytársamnak is így van titokban.

2012. ápr. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!