Ha nem várom meg hogy az előző begyógyuljon lehet újra köldök piercinget szúratni?
Figyelt kérdés
nyáron készült sajnos hülye voltam és hát szegény nem bírt begyógyulni :( de viszont nagyon szeretem és nem vagyok képes kivenni de a bőr szerintem túl vékony ezért újra szeretném szúratni. szerintetek úgy is szúrják hogy van másik lyuk mellette vagy mindenképp meg kéne várni amég begyógyul??
köszi
2012. febr. 8. 17:27
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy így szúrnak még egyet, ha viszont igen, akkor azzal nagy eséllyel lesz valami probléma. Szerintem meg kéne várni amíg begyógyul teljesen, de az évekbe is telhet. :S
2/2 A kérdező kommentje:
2 éve ez előtt is volt egy de azt elhagytam és nem volt kéznél másik ezért beforrt =/ ez lenne már a harmadik... de szerintem évekbe nem telik bele az előző is elég hamar begyógyult :) csak hát nem tudok annyit se várni már megszerettem. de köszi a választ
2012. febr. 8. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!