Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történt az Avramos kérdések...

Mi történt az Avramos kérdésekkel?

Figyelt kérdés
Mióta lett ilyen sok és miért? Én még múlt év nyár végén kiléptem és már akkor is volt pár kérdés róla, ahol rájöttek a hazugságaira, de nem ennyi. Egy kérdésbe olvastam bele, ott is nagyon ronda stílusa volt sokaknak. Mivel dühítette fel Avram ennyire az embereket? Vagy csak mások fújják fel ennyire?

2021. júl. 12. 20:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
77%
Ez teljesen hülye! Amugy, ha innen is megtudja, hogy ki vagyok, állok elébe... Szerintem nem kell ip cím, mert konkrétan oda írta az ember a képek alá! Bohockodj továbbra is, de az, amit csinálsz a gyerekeddel és még neked áll feljebb? Ugyan és mit teszel az ip címmel? Feljelentés az illetőt, vagy még is mit akarsz? 🤣
2021. júl. 15. 13:03
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
De hogy lehet, hogy még ez fenyegetőzik? Normál esetben az instának kellene letiltani az ilyen képeket.. Bezzeg a felnőtt nőket letiltja, ha kiteszik a mellbimbójukat. Jelentem is a képet az instán, hát ha..
2021. júl. 15. 13:18
 23/44 anonim ***** válasza:
Én is jelentettem, de nálam el is tűntek a képek. Tegyétek ti is. Ott van az irányelvek között, hogy részben meztelen gyerek is tiltott.
2021. júl. 15. 13:22
 24/44 anonim ***** válasza:
Majd írjátok meg légyszi ha az insta valóban leszedi a képeket, vagy csak nekem vette le a jelentés miatt.
2021. júl. 15. 13:25
 25/44 anonim ***** válasza:
Én is jelentettem a gyerek érdekében, ez nem ránk tartozik, őrizze meg magának! Eszméletlen amit művel ezzel a kislánnyal, csak azért, hogy őt többen nézzék!
2021. júl. 15. 13:26
 26/44 anonim ***** válasza:
Milyen kép, hol, mi van?
2021. júl. 15. 13:27
 27/44 anonim ***** válasza:
Instagramon! Elvileg ha sokan jelentjük automatikusan leszedi az insta, gyermek meztelenség az kijelolölhető indok.
2021. júl. 15. 15:08
 28/44 anonim ***** válasza:
Még mindig elindulás közelében sincs a kislány. Úgy kapaszkodik két kézzel a bevásárló kocsiba, hogy garantáltan mondom, hogy még nem mostanában fog menni. Szerintem még egy kézzel vezetve se tud stabilan menni. Majd 2 évesen reméljük már menni fog.
2021. júl. 16. 11:06
 29/44 anonim ***** válasza:
Nem lenne mibe kapaszkodni, úgy dőlne ki szegény mint egy krumplis zsák.. 😓
2021. júl. 16. 11:07
 30/44 anonim ***** válasza:
76%

De ilyenkor nem gondolkodik egy normális édesanya? Nekem nincs gyerekem, de tudom, hogy addig míg önállóan nem tud megállni a lábán a gyerek, addig elindulni sem fog tudni. Alap, hogy önállóan feláll és kapaszkodás nélkül áll és ebből lesz a járás, futás. Mégis mikor fog elindulni, 2 évesen?

Szegény kislányt én is nagyon sajnálom. Már az, hogy fiúnak várta és annyira kisfiú kinézetű lett. Orvos Tóth Noémi pont erről ír a könyvében. Inkább le sem írom, hogy miket.

2021. júl. 16. 11:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!