Mi történt az Avramos kérdésekkel?
Figyelt kérdés
Mióta lett ilyen sok és miért? Én még múlt év nyár végén kiléptem és már akkor is volt pár kérdés róla, ahol rájöttek a hazugságaira, de nem ennyi. Egy kérdésbe olvastam bele, ott is nagyon ronda stílusa volt sokaknak. Mivel dühítette fel Avram ennyire az embereket? Vagy csak mások fújják fel ennyire?2021. júl. 12. 20:21
21/44 anonim válasza:
Ez teljesen hülye! Amugy, ha innen is megtudja, hogy ki vagyok, állok elébe... Szerintem nem kell ip cím, mert konkrétan oda írta az ember a képek alá! Bohockodj továbbra is, de az, amit csinálsz a gyerekeddel és még neked áll feljebb? Ugyan és mit teszel az ip címmel? Feljelentés az illetőt, vagy még is mit akarsz? 🤣
22/44 anonim válasza:
De hogy lehet, hogy még ez fenyegetőzik? Normál esetben az instának kellene letiltani az ilyen képeket.. Bezzeg a felnőtt nőket letiltja, ha kiteszik a mellbimbójukat. Jelentem is a képet az instán, hát ha..
23/44 anonim válasza:
Én is jelentettem, de nálam el is tűntek a képek. Tegyétek ti is. Ott van az irányelvek között, hogy részben meztelen gyerek is tiltott.
24/44 anonim válasza:
Majd írjátok meg légyszi ha az insta valóban leszedi a képeket, vagy csak nekem vette le a jelentés miatt.
25/44 anonim válasza:
Én is jelentettem a gyerek érdekében, ez nem ránk tartozik, őrizze meg magának! Eszméletlen amit művel ezzel a kislánnyal, csak azért, hogy őt többen nézzék!
27/44 anonim válasza:
Instagramon! Elvileg ha sokan jelentjük automatikusan leszedi az insta, gyermek meztelenség az kijelolölhető indok.
28/44 anonim válasza:
Még mindig elindulás közelében sincs a kislány. Úgy kapaszkodik két kézzel a bevásárló kocsiba, hogy garantáltan mondom, hogy még nem mostanában fog menni. Szerintem még egy kézzel vezetve se tud stabilan menni. Majd 2 évesen reméljük már menni fog.
29/44 anonim válasza:
Nem lenne mibe kapaszkodni, úgy dőlne ki szegény mint egy krumplis zsák.. 😓
30/44 anonim válasza:
De ilyenkor nem gondolkodik egy normális édesanya? Nekem nincs gyerekem, de tudom, hogy addig míg önállóan nem tud megállni a lábán a gyerek, addig elindulni sem fog tudni. Alap, hogy önállóan feláll és kapaszkodás nélkül áll és ebből lesz a járás, futás. Mégis mikor fog elindulni, 2 évesen?
Szegény kislányt én is nagyon sajnálom. Már az, hogy fiúnak várta és annyira kisfiú kinézetű lett. Orvos Tóth Noémi pont erről ír a könyvében. Inkább le sem írom, hogy miket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!