Mi történt az Avramos kérdésekkel?
Foggggalmam nincs kiről hadoválsz...
Megkérdezhetem, hogy neked van valami hobbid?
Az embereknek mindig csámcsogni kell valamin..Ha nem lenne Avram,találnának másvalakit..Bocsi hogy ezt írom de a polgàrpukkasztós tartalmakra ugranak az emberek nem mindenki de azok akik ócsárolnak igen.
És nem védeni akarom Avramot én semleges maradok,csak átlagban az ilyen emberek akik mások orra alá dörgölik a “nekem van neked sose lesz” dolgokat persze hogy páran kiakadnak…
Volt idő, amikor még tudott tartalmat gyártani. Jöttek a videók, amikbe látszott, hogy munka van és élvezhető volt és rendszeres. Aztán egyre inkább csak hígult az egész, egyre ritkábban és egyre igenytelenebb módon. Most őszintén, ki akar gyerek visítást hallgatni. Éppen elég annak, akinek van otthon.
De nekem nem is ez volt a fő problémám, hanem hogy mindenért neki áll feljebb. Önkritika nuku. Hányszor ígérte, hogy ő berobban, hogy ő jönni fog ahhoz a táborhoz aki követte? Pár hónapja sztoriban kinn volt, hogy hamarosan új podcast lesz. Azóta sincs, ennek 3 hónapja. Engem itt veszített el, amikor pénzért akart liveozni a követőivel. Erre csinált és profilt, amit azóta átnevezett. Kb. 20 ember fizette be, mert ennyi követőt fogadott el. Gondolom maga is rájött, hogy n M fog menni és nagyon gáz.
Addig robbant, amíg a könyvből intenzíven beszedte a pénzt. Rövid idő alatt a műtét árát. De hol a könyv? Nekem ne mondja senki, hogy leveszi az ebook verziót csak úgy, hát eladásra írta. Azóta is kuss van róla.
Összességében én úgy látom, hogy magamutogatásból és pénzhajtásból nyeri a motivációját. A követőiben csak a pénzt látja és azt se tudja, hogy mit találjon ki, hogy kicsalja a pénzüket. Csalódtam benne, pedig a lopásos dologról lemaradtam. Kiábrándító, hogy valójában mennyire számító, manipulativ és hazug. Összességében ennyi. De ha valaki, ezek után szereti, hát felőlem nyugodtan.
Már én sem, szóval nyugi.
Írtam, hogy kikövettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!