Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen korúak ütik itt ez az...

Milyen korúak ütik itt ez az időt gyakorin?

Figyelt kérdés
Illetve mióta vagy tag?
ma 06:45
A kérdező szavazást indított:
20 év alatt
20-30 év között
30-40 év között
40-50 között
50 felett
24 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
41 vagyok. Több mint 10 éve regisztráltam, de kb csak 7 éve használom intenzívebben. Kérdéseket írok ki néha, válaszolgatok, esetleg privátban beszélgetek.
ma 06:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Akarom kérdezni: Ütik itt EL az időt... Bocsánat :)
ma 06:57
 3/6 Sanyi2025 ***** válasza:
100%

Pontosan nem tudom, kb. a kezdetek óta itt vagyok, de nyilván változó intenzitással. Valószínűleg 2007-ben regisztráltam először, addig egy Yahoo Answers nevű oldalt használtam, aztán amikor megtaláltam a Gyakorit, feljöttem ide is, de akkor még nagyon pangott.

40-50 közötti vagyok.

ma 07:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2012 regisztráltam az oldalra, 2019-ig használtam intenzívebben az oldalt, azóta már csak ritkábban nézzek rá. Az utóbbi 4-5 évben sokat romlott az oldal színvonala. Általában 4 témakörben szoktam válaszokat írni, de már azt is csak ritkán. A válaszaimat gyakran lepontozzák, csak azt nem értem hogy miért, mert a szakmámból kifolyólag nagyon jóltudom, hogy helyes és alkalmazható válaszokat írok. Sok itt az unatkozó hülye gyerek, akik csak szimpla poénból nyomják rá az x-et a válaszokra, vagy csak azért mert tudatlanok az adott témakörben.

38 éves vagyok, kérdéseket ritkán szoktam kiírni, inkább válaszolni szoktam, de mint már írtam azt is már egyre ritkábban.

Személyes véleményem szerint az oldal nagy részét használok életkora, 15-30 év között van.

ma 08:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Meglep, hogy még 20 alattiak is vannak itt :D
ma 09:06
 6/6 anonim ***** válasza:
2014-óta olvasom, de nem emlékszem, hogy akkor regisztráltam-e vagy később.
ma 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!