Mennyi/milyen gyakoriságú cigizés számít függőségnek, és mikortól vannak tartós élettani hatásai? Hogy lehet lebeszélni valakit a cigizésről?
Semmi okod rá. Lehet, hogy semmi baja nem lesz, és elél 80 éves koráig.
A szervezettől függ, hogy kinek mi árt.
Ő tudja, de a cigi egy olyan dolog, amit soha a büdös életben nem fogok megérteni: Kezdetben nem csinál veled semmit, nem jó, nem finom, nincs semmi hatása (tudom, próbáltam már párszor) majd a függőség kialakulása után már szükséges van rá, hogy elérd az eddig normálisnak ítélt állapotot. Tehát azért fizetsz, hogy később is pénzért kapd meg azt, ami eddig tök ingyen a tied volt. Logika? Az alkoholt még azért tudom tölerálni, és fogyasztom is néha, mert lehet mértékkel, persze elszaladhat az emberrel a ló, és akkor ugyanaz a mese.
Tehát a cigi értelmetlen. Arról ne is beszéljünk, mennyire büdös és persze egészségtelen...
Állítása szerint nem függő... Ez szép meg jó, de a drogos is csak akkor jön rá, hogy baj van, amikor elvonóra megy.
Hát ez egyénfüggő, igazából ha van valamiféle rendszer a cigizésben, pl. napi egy szál, akkor az már a függőség egy kezdetleges formája, még ha annyira nem is káros. Én pl. ha van cigi, akkor rágyújtok, barátnőimmel, néha veszünk egy dobozzal, és azt elszívjuk egy nap alatt 3-an, de én utána nem kívánom... ők viszont igen, az egyik ilyen este után elkezdték kívánni.
Részemről ez élvezeti cikk, egyikük esetében már szükséges dolog.
Szóval ez csakis tőle függ.
kérd meg h a kedvedért egy hónapig ne gyújtson rá, csak bizonyítani hogy megvan nélküle
ha kifogásokat keres, vagy utólag magyarázkodik akkor már függő
egy nem függő simán belemegy a játékba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!