Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő alatt sikerült...

Mennyi idő alatt sikerült teherbe esnetek, milyen gyakoriságú együttlét mellett?

Figyelt kérdés

Illetve akinek sokáig nem sikerült és termékenységi vizsgálatra ment (férfi és női is), találtak problémát?

Mennyi idő után érdemes kivizsgáltatni a pár mindkét tagját?

2013. aug. 7. 20:09
 1/9 A kérdező kommentje:

4 hónapja nincs eredmény, bár szerintem volt egy ún. kémiai terhességem (amikor az első néhány napban elhal a terhesség és kilöki a szervezet).

A férjemnek 20 éve született egy lánya, de a nődoki szerint 20 év alatt akármi történhetett a spermiumokkal, megtermékenyítő képességgel. A férjem partner abban, hogy elmenjen egy spermavizsgálatra.

Én soha nem voltam terhes még, ezért lövésem sincs, hogy mennyire lehetek termékeny.

2013. aug. 7. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi nemrég döntöttünk úgy, hogy nem védekezünk.

Páromnak 19 éves lesz a lánya, bennem is vannak kételyek. Nekem még nincs gyermekem...

Hány éves vagy?

2013. aug. 7. 20:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Én 30, férjem 41.

Volt régebben olyan, hogy néha elfelejtettem bevenni tablettát (huszas években), de nem estem teherbe (vagy nagyon korán elment és nem vettem észre).

De tudtommal nem voltam még terhes, ha kétséges volt, teszteltem régen is, de pozitív tesztem még soha nem volt.

A belső nemi szervek rendben vannak, belső UH-val megnéztek egyszer, fejlődési rendellenességem nincs. Első alkalom, hogy próbálkozunk babával, ezért vagyok tanácstalan, hogy mennyi idő után kezdjünk el orvosi segítséget kérni.

2013. aug. 7. 20:19
 4/9 A kérdező kommentje:

Mondjuk nehezítés, hogy hátrahajló méhem van.

A férjem dohányzik, állítólag ez is hátráltató tényező.

2013. aug. 7. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia. Mi igazan fiatalok vagyunk, en 22 parom 25. Megis fel evbe telett mire osszejott a baba. Vszinuleg tulsagosan ragorcsoltem. 3 sikertelen honap utan minden fele praktikakat bevetettem. Homeroztem is, ugy tunt nem volt peteeresem az adott honapban sem (januar) teljesen kiborultam... ugy mond feladtam, mert hogy bitzos vmi bajom van... Nagy meglepetesunkre februarban pozitivat teszteltem.

Szal sztem a legfontosabb, hogy ne gorcsolj. Bar tudom ez a vilag legeslegnehezebb dolga en is gyuloltem ezt hallani.

Egyebkent ha jol tudom 1 ev sikertelenseg utan szoktak orvosi kivizsgalast csinalni. Persze lehet korabban is kerni gondolom. Viszont akkor jo lenne vezetni a testhodet reggelente elvileg sokat elarul es a dokik szoktak is kerni.

Sok sikert!!

31 hkm

2013. aug. 7. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
nálunk első hónapban sikerült, 30-on túl. Hátrahajló méhem van nekem is. Kb. kétnaponta voltunk együtt a peteérés körüli időszakban, és bőszen gyertyaállásoztam. Próbáljátok ki, hátha segít
2013. aug. 7. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
25 vagyok, párom 31. Azonnal összejött. Figyeltem a peteérésem dátumát, hőmérőztem is és azon a héten, amikor esélyes volt, hogy megfoganhat a baba, minden este együtt voltunk. Nagy örömünkre sikerült is. Drukkolok!
2013. aug. 7. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ne aggódj a hátrahajló méh miatt. Nekem is az van, mégis megfogant a baba elsőre.:-)
2013. aug. 7. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok, párom meg 39 és ő is dohányzik. Majd most kiderül, hogy sikerül-e elsőre vagy sem.. :)
2013. aug. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!