Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másfél napos gyenge menzi...

Másfél napos gyenge menzi mellett lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés

Mielött érkeznének a negatív hozzászólások,szeretném a babát. :)

Szombaton múlt el a menzim,de tényleg kevés is volt és szokottnál jóval rövidebb ideig tartott.

Ma reggel émelygéssel,fejfájással és szédüléssel ébredtem.

Most meg pici barnás váladék jött belőlem,és picit görcsölök is.

Szeretnék véleményeket,tapasztalatokat. Köszönöm.

Tesztet ma este veszek,ha

2013. aug. 6. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
igen lehet mindenképp tesztelj....mert nekem is így volt és ilyen esetben pozitív tesztnél,de vérzésnél mindig gyanakodnak a méhen kívülire....de nekem csak arról volt szó,hogy elindult valami de mégsem jött össze és végbement a vetélés(barna folyadék,görcs,szúrt mindkét oldalt,mellfájdalom) csak nem ürült ki a hcg-m
2013. aug. 6. 13:02
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,már az is furcsa volt, hogy nem a megszokott volt a menzi,ma meg a barnás váladék..... (és nem voltunk együtt a férjemmel sem,hogy arra fogjam).

A lányomnál is volt egy kis vérzés a terhesség elején,de az más volt.

2013. aug. 6. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
igen sajnos ez a barnás váladék a vetélésnél vagy méhen kívülinél jelentkezik azt mondta a dokim éshogy csináljam a teszteket és figyeljem mert ha vérzek vagy barnézok egyből doki,mert veszélyes
2013. aug. 6. 13:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Kíváncsi vagyok mutat majd a teszt,megszakítással védekeztünk..

A lányomra majdnem 2 évet vártunk,és most meg csak ennyi kellene??? Lehet?

2013. aug. 6. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:
lehet....de sok minden más is...végbement a vetélés,mégis terhes vagy csak vérzel,vagy a legrosszabb méhen kívüli
2013. aug. 6. 13:30
 6/9 A kérdező kommentje:
vagy csak játszik velem a testem mert már nagyon szeretnék már babát :)))))
2013. aug. 6. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem méhen kívülinél volt ilyen. De ha nagyon szeretnél babát akkor minek védekeztek, bár a megszakítás nem éppen jó módszer, de akkor arra sem lenne szükség. Vagy Apa nem akarja még a babát?
2013. aug. 6. 14:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Akarja ő is ,csak picit várni akartunk,lányom most lesz 2 éves,úgy szerettük volna mire megy oviba,addigra essek teherbe,de ha elöbb jön,ám legyen,nem lenne gond :)
2013. aug. 6. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is méhen kívülinél volt ilyen. Remélem, Te szerencsésebb leszel
2013. aug. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!