Lehetséges, hogy teherbe essek? PCOS-s vagyok,1 évben 1-2x menstruálok, a párommal nem védekezünk. Lehet baba? Volt már aki így lett terhes?
ha egy évben 1-2 menstruációd van, azt kezelni kell (mozgás, diéta, gyógyszer), anélkül én nem vágnék bele. Mi jártunk orvostól orvosig, mire találtunk egy normálisat, és 10 hónap alatt tett rendbe, most már a 24. hétben vagyok, semmi gond nincs.
Előtte volt vetélés (megtapadási problémákat és vetélést okozhat a kezeletlen PCOS, vagy az IR, ami általában minden PCOSnál megvan). Utána 4 évig vártunk a babára...
Igen, az unokatesómnak azt mondták, hogy segítség nélkül soha nem lehet gyereke. Súlyos PCOS-val küzd + IR. Műtötték is. Szóval nem védekeztek évekig. Aztán egyszer csak elvetélt...
Mivel nem volt rendszeres menzesze, nem vette észre, hogy terhes, nem kapott rá gyógyszert, elment a baba.
Én így estem teherbe.
1.clostyllbegites hónapban összejött a fiam, meforalt sem szedtem, sem semmilyen mást a terhesség alatt.
Most is rosszalkodik, 8 hónapos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!