Lehetséges az hogy más érezném a terhesség tüneteit?
Figyelt kérdés
ovulácio napján voltunk együtt a férjemmel.... ennek kb 10 napja..a hasam puffadt ,a derekam fáj,és a hasamban fura mensi szerü fájdalom van... van már egy kisfiunk őt éreztem rögtön!! most kisét ez az érzés ujbol.. tesztet nem csináltam még ... köszönöm elöre is a válaszoloknak2013. júl. 29. 20:55
1/4 anonim válasza:
ovu után 7-10 nap között létrejön a beágyazódás. tehát ha reggel tesztelsz akkor lehet megtudod :) :)
Csinálj tesztet és majd írj mi lett :)
2/4 anonim válasza:
mármint ha akkor volt pont peteérésed pont ovukor voltatok tényleg együtt akkor 10 nap múlva már be is ágyazódik. én szorítok neked.
2 kisfiú anyuja
3/4 A kérdező kommentje:
kedves tőled köszönöm :-) érdekes ez a kisfiunk azonnal összejött... és az együttlétünk után pár nappal sosem feledem hason feküdtem az ágyon és bejött az ételszag ...feltünt hogy megéreztem olyan más volt. most szintén együttlét után produkálok terhességre utalo jeleket ... veszek tesztet mindenképp :-))
2013. júl. 29. 21:43
4/4 anonim válasza:
én ovu után 9 nappal vagyok. péntekre nem várom. nekem is néha fáj a derekam szagokat én is más hogy érzem és van puffásom is a cicim tegnaptól érzékenyebb de mensi előtt is szokott. néha megszédülök bár lehet ez még korai vagy a nagy meleg miatt. drukkolok :) remélem baba jelez mindkettőnknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!