társasház földszintjén lakunk,nyár van nyitva az ablak.
rendszeres az, hogy az ablak alatt cigiznek,oké bezárom ez még jobb eset,de mellé még olyan hangosan üvöltöznek az egyetemisták meg a sulisok hogy nemrég fel is ébredt rá a babám,nincs csendhez szokatva,halkan megy a tv és ismeri az utca zaját,de már idegesítő hogy folyton itt bagóznak és dorbézolnak az ablak alatt,és este is mikor altatás van.,na meg férjem látta már hogy az ablakunk alá pisilnek is..félrészegen
most már azon vagyok hogy kiszólok hogy húzzanak odébb cigizni mert útálom a szagát,na meg odébb vihogjanak már.
Megteheted, hoy szólsz, de sokat nem fog érni. Ha részeg nem megy tovább, csak mert szólsz. Javaslom az ő szintjükön való kommunikációt, fogj egy vödör vizet, és oltsd el a "tüzet". Addig ismételd, amíg el nem alszik.
2013. jún. 14. 14:38
2/6 A kérdező kommentje:
egy normális társaságnak kiszóltam este 10 körül hogy halkabban legyenek már mert kisbaba van a háznál,érdekes odébb álltak minden cümmögés nélkül.
de ezek? a legjobban az üvöltözés és a cigi füst zavar.
nem gondolják hogy nem illik más ablaka alatt dorbézolni?
2013. jún. 14. 14:40
3/6 anonim válasza:
Eszükbe se jut a másik ember igénye. Sajnálom, nálunk családi ház van, de 35 fokban be kellett csuknom az ablakot, mert egész éjjel ment a tuc-tuc.
2013. jún. 14. 14:43
4/6 anonim válasza:
egy az egyben ez volt tavaly az eset nálunk. aztán az ablaknál állva jó hangosan megjegyeztem a férjemnek, hogy már elegem van, hívom a rendőröket. 10 perc múlva bezárt a buli.
2013. jún. 14. 14:44
5/6 A kérdező kommentje:
csak a babám miatt érdekel az egész,semmi másért.
2013. jún. 14. 14:46
6/6 anonim válasza:
Szerintem szólj, de normálisan. Még akkor is, ha ők az ablak alatt cigiznek. bár megtehetik, nem a tied a terület, hanem közös. Egy év múlva a gyereked fog visítani, üvöltözni, kiabálni, hisztizni, rohangálni, stb, és az valószínű őket fogja zavarni. A gyereknek meg amúgy sem kell megszoknia a csendet, ahol nagy tesók vannak, ott is egész napos a hangzavar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!