Ti elmennétek ebben az esetben? (Többi lent)
Ha nem álltok jól anyagilag, miért kell a nagy felhajtás a szülinap miatt? Nehogy azt írd, hogy a gyerek miatt, mert úgysem fogja élvezni.
Én tartanék kisebb szülinapot és elmennék az esküvőre.
Szerintem is felesleges a nagy banzáj a szülinapjára.
Szép torta amit ő is megehet,sűk család,ebéd,kész.10ezerből megvan.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, egy 1 éves gyermeknek bőven elég a torta a tűzijátékkal a tetején.
A barátnőd megérdemli, hogy ott legyél élete egyik legszebb napján.
"Még azt sem tudom, hogy mi mennyi lesz a kislányunk szülinapján, nem tudunk még árakat"
ezt hogy érted? mire kell költeni?
otthon sütsz tortát, 1000.-, főzöl a családnak húslevest, rántotthúst, 3000.-, vesztek 1-2 szép ajándékot, 5000.-
10.000.- ből megvan, még lufikat is tudsz venni :)
vagy valami fergeteges bulit szeretnétek csinálni? mert az felesleges, ő nem fog rá emlékezni, kicsi is hozzá, ti meg nem álltok úgy anyagilag.
a barátnőd esküvőjét szerintem illetlenség lenne kihagyni, ha nem akarsz neki a menyasszony táncra bedobni 10E-t, adj 5E-t, vagy gyere haza a szertartás után.
bár tényleg nem értem, hogy pontosan mire gondolsz, mert lehet nektek ez a 20E Ft a megterhelő, csak félreértettünk téged, de lehet 50E-t szeretnél költeni a gyereked szülinapjára, azon az áron, hogy a barátnőd esküvőjéről lemaradsz. mondjuk nem mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!