Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti elmennétek ebben az esetben...

Ti elmennétek ebben az esetben? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Kislányomnak augusztusban lesz az első kis szülinapja, viszont szintén augusztusban lesz a legjobb barátnőmnek az esküvője, szeretnék elmenni, mert már gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Nem azzal van a gond, hogy nem tudna senki vigyázni a babámra, mert addig anyukámmal lenne, hanem azzal, hogy mivel most nem állunk jól anyagilag, így nem tudom, hogy menjek el. Mert nem pár fillér lesz a kislányom szülinapja, meg akarjuk adni a módját. Viszont a menyasszony táncra sem filléreket illik adni. Minimum 10 ezer forint lenne az esküvő, ugye ruha, pénz stb. Az nekünk most nagyon sok, de nem akarom megbántani a barátnőmet sem. Még azt sem tudom, hogy mi mennyi lesz a kislányunk szülinapján, nem tudunk még árakat. Ti ebben a helyzetben elmennétek az esküvőre? Bocsi, ha hosszúra sikeredett.
2013. jún. 12. 11:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Ez emlékeztet arra a kérdésre, amikor anyuka azon vacillalt, hogy a számlákat fizesse e be, vagy az egy évesnek rendezzen világraszóló bulit es kiborult, amikor az összes valaszado feleslegesnek ítélte a bulit....
2013. jún. 12. 12:21
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

Nekem szép első szülinapot rendeztek. Nem emlékszem semmire az egészből csak képek vannak, ahogy beleb@szok a gyönyörű torta közepébe tenyérrel.

Minek a nagy felhajtás? Torta, valami ajándék, ebéd a családdal. Ennyi bőven elég. Mit akarsz még? Egy egy évesnek ennyi bőven elég.

2013. jún. 12. 13:06
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár megleptetek! Mégis csak az első szülinapról van szó! Először is nem egy sima tortát szeretnék neki, ha még nem fogja értékelni, akkor sem! Én is max 10 ezer forintra gondoltam összesen a szülinapjára, csak még fogalmam sincs, hogy mit vegyek neki. Félretenni nem tudok a barátnőm esküvőjére, mert sajnos nincs miből. Hónapról hónapra élünk! Attól még nem vagyunk milliomosok, mert nem 1000 forintot akarunk költeni a babánkra. De nekem is rosszul esne, ha a barátnőm nem jött volna el az esküvőmre, de másrészt én a helyében megérteném, hogy van egy gyerekük, mármint nekünk és rá fognak költeni, ugyanis ő is tudja, hogy nem állunk fényesen, de mindent megteszek, hogy elmenjek a esküvőre és a lagziba is.
2013. jún. 12. 14:25
 14/25 anonim ***** válasza:

szerintem meg oszt meg

5000-et költs a babádra

5000-ből meg vegyél vmi nászajándékot barátnődnek.

a bevásárló központokban már lehet olcsón vásárolni és jó minőséget is.

2013. jún. 12. 16:47
 15/25 anonim ***** válasza:
33%
Mennyiből éltek, hogy ilyen nehéz megoldani ezt a két dolgot? Gondolom a barátnőd nem ma szólt, hogy férjhez megy és hív az esküvőre, meg a gyermeked születésnapját sem most tudtad meg. Miért nem tettél félre a szülinapra legalább 1-2 ezer forintot havonta, ha ennyire megterhelő a kettőt fizetni egyszerre és nagy bulit akarsz csinálni?
2013. jún. 12. 17:54
 16/25 A kérdező kommentje:
Hát azért a gyerekemre többet fogok költeni, mint a barátnőmre, szerintem ez így természetes. Ő a szemem fénye, nem pedig a barátnőm. Nektek van egyáltalán gyereketek, hogy mindenki leszól? Nem tudtam félretenni, mert minden hónapban kapott plusz dolgot a baba, mert rá mindig jut! Neki nem lehet azt mondani, hogy nincs! Megélünk, őt el tudjuk tartani, az a lényeg! Lehet, hogy ti dúskáltok a pénzben, és nem tudjátok elképzelni, hogy mit jelent az, hogy hónapról hónapra él az ember és nincs miből félretenni egy 1000-t sem! Ha tudtam volna, hogy ilyen bunkó emberek vannak még itt is, inkább fel sem teszem a kérdést!
2013. jún. 12. 19:16
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj, de miért bunkóság, hogy ha nincs pénzetek, akkor feleslegesnek tartja az emberek többsége egy 1 évesnek hiper-szuper flancos szülinapot rendezni, amiből később semmire nem emlékszik majd. A gyereknek amúgy sem az számít, hogy minél drágább cuccokat kapjon. Inkább az bunkóság, hogy nem mennél el a barátnőd esküvőjére. Neki ez ugyanolyan fontos, mint neked a gyereked szülinapja. Gondolom, ha azt mondaná le valaki fel lennél háborodva...
2013. jún. 12. 19:20
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha mindenki bunkó és neked egyik válasz sem megfelelő, akkor milyen választ vártál? Nem akarod a barátnődet megbántani, de hatalmas bulit akarsz a gyerekednek, de nincs pénzed, akkor szerinted mi a megoldás? (szerinted nem minden szülőnek a gyereke a szeme fénye?? De nem rázza a rongyot mindenki tök feleslegesen.)
2013. jún. 12. 19:24
 19/25 anonim ***** válasza:

Te tetted fel a kérdést. Milyen választ vártál?

Igen, természetes hogy a gyerek az első. Csak ha ezzel takarózva lesz.rod a barátaidat, ne lepődj meg ha ők is ezt teszik majd veled.

2013. jún. 12. 19:32
 20/25 anonim ***** válasza:

A gyerek az első persze.

De hiába rendelsz csodaszép tortát,ő két kiskanállal fog enni belőle,és tenni fog magasról arra hogy hány vendéget hivsz és milyen szuper kaja lesz.

(nekünk még megvan a videó,első szülinapján a lányomból mást nem lehetett látni,csak hogy a mintás tortásdobozzzal játszik,ordit ha el akarjuk venni,és nem érdeklik az ajándékok és a torta.)

2013. jún. 13. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!