Mennyi idő alatt és milyen gyakoriságú együttlétekkel sikerült teherbe esnetek?
Valamint még azt is tegyétek hozzá légyszi, hogy bevetettek-e valamilyen trükköt a siker érdekében: pl. gyertyaállás, együttlét utána nem keltetek fel egyből
És szerintetek melyik póz a legelőnyösebb, hogy teherbeessen egy nő?
Egy kis statisztika. :)
1. Az első ciklusban teherbe estem.
2. Kb. heti egyszer. (A párom munka miatt szinte soha nem volt itthon.)
3. Nem volt semmifajta trükk.
A pózokról fogalmam sincs.
Mi 9 hónapig próbálkoztunk, hetente kb. 2-3 alkalommal voltunk együtt. A peteérést sose figyeltem, mert annyira azért nem akartam rágörcsölni a babaprojektre.
Hogy milyen póz a legjobb? Azt mondják a "nagykönyvek", hogy teherbeesés szempontjából a "misszionárus" póz a tuti, és az aktus végén pedig érdemes felpocolni a lábakat és nem szabad rögtön kikelni az ágyból!
Fogalmam sincs, hogy nálunk melyik póz válhatott be, mert sok félét kipróbálunk ;-)
Második babánkat most várjuk, őt nagyon gyorsan sikerült "összehozni", mert 4,5 éve óvszert használtunk, egyetlenegyszer nem volt és most várjuk a kistesót :-)
Az esélyes napokon meg előtte és utána egy kicsivel, legalább minden másnap ajánlott. Peteérés előtt 2 nappal több rá az esély, mint peteséréskor, ezt is olvastam.
Én maradtam utána fekve kb 20 percig, esetleg feltartott lábakkal. A hagyományos póz, fenék alá kispánával, vagy a kutyapóz lehet a legalkalmasabb. Nekem az 1. baba 2-ra, a 2. elsőre bejött így.
Első ciklusban második együttlétkor (két egymást követő nap) összejött a baba. :) Napra pontosan meg tudom mondani. Kislányt szerettünk volna, ezért később a pe miatt nem voltunk együtt. Aztán annyi minden közbejött, hogy vége is volt a ciklusnak és pozitívot teszteltem :)
Misszionárius és utána 20 percig alám volt polcolva rendesen mindkét nap :) Állítólag ez jó a kislányhoz, mi meg ugye mindent bevetettünk :D
Eredmény. Kislány
Első baba az első hónapban sikerült,kb heti 2alkalommal voltunk együtt!
Második baba második hónapban sikerült,kb heti 2-3szor voltunk együtt!
Harmadik baba az első együttlétből sikerült!
18 hónap próbálkozás. Ebben mindent kipróbáltunk. Sűrűn-ritkán, gyertyába -gyertya nélkül, ovuteszttel nélküle stb.... Aztán kiderült kevés a katona lombik kell majd, nekem semmi peteérés mensi csak gyógyszerrel,úgy összeroppantunk, hogy hsg után voltunk együtt másnap, és rá 4 napra. Az a hónap abból állt. Semmi gyertya semmi trükk, és a mai napig is lelki ismeret furdalásom van, mert eszembe jutott közbe, hogy úgysincs értelme, azon kívül, hogy szeretjük egymás, és azért élvezi az ember ;-)
És láss csodát a hsg utáni 4nap bejött. Hatalmas meglepetés volt. Kisfiút hordok a szívem alatt pont ma vagyok 20 hetes. Azóta meg azért van lelki ismeret furdalásom, mert olyan nyugalom fogott el mikor megtudtam a férjemnél van nagyobb gond, hogy rögtön lett spontán peteérésem..... Ez azért elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!