Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az írásról? (cigizés, kamaszok)

Figyelt kérdés

"Körülbelül egymillió évvel ezelőtt – például a 60-as és 70-es években – a cigizéstől vagányabbnak, kifinomultabbnak, és világiasabbnak tűntél. Ez a kép már a múlté. A mozikban, és a tévéműsorokban ma már majdnem mindig a rossz fiú az, aki cigizik, és nem a hős. Manapság a dohányzás már nem azt jelenti, hogy „király vagyok”."

Forrás: Kamaszpanasz

Csak mert szerintem nem 100%-ig helytálló, és még mindig sokszor az a "nagyvagány" aki cigizik.

2012. márc. 22. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez így van. Ez egy kamaszoknak íródott dolog, természetesen így akarják elriasztani, elrettenteni a kamaszokat a cigizéstől. Több kevesebb sikerrel.
2012. márc. 22. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem leginkább az a baj, hogy rengeteg felnőtt cigizik, így ha ők is dohányoznak idősebbnek, menőbbnek érzik magukat...
2012. márc. 22. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy így elolvastam, azt gondoltam, hogy ez pont fordítva van. Hiszen a >menők< azok nálunk is a cigisek. De ha jobban végiggondolom, akkor én tényleg nem tartom menőnek a cigizést. Tehát az én szememben helytálló ez az írás, de közben általánosságban nem.

14/L

2012. márc. 22. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez a kamaszpanasz eszméletlen ergya oldal...

Egyébként a cigizés sosem volt kifinomult, sosem tűnt senki annak, inkább menőbbnek. Legalábbis annak akartak tűnni.

Egyébként szerintem a '60-as, '70-es években sem a hős volt az, aki cigizett.

2012. márc. 23. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Majd a középiskolában rá jöttök ha nem cigiztek ki lesztek közösítve.
2012. máj. 23. 06:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem cigizek, nem is próbáltam ki, és nem is fogom. Nem volt igényemre. Középsulis vagyok, és ugyan nem vagyok a társaság oszlopos tagja, de nem is akarok a sok bagós mellett mutatkozni, mert szerintem gusztustalan, és visszataszító. Plusz, ha egy társaság kiközösítene azért, mert nem dohányzom, akkor átgondolnám, hogy egyáltalán érdemes e annak a tagjának lenni.
2012. júl. 31. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!