Mi a véleményetek erről az írásról? (cigizés, kamaszok)
"Körülbelül egymillió évvel ezelőtt – például a 60-as és 70-es években – a cigizéstől vagányabbnak, kifinomultabbnak, és világiasabbnak tűntél. Ez a kép már a múlté. A mozikban, és a tévéműsorokban ma már majdnem mindig a rossz fiú az, aki cigizik, és nem a hős. Manapság a dohányzás már nem azt jelenti, hogy „király vagyok”."
Forrás: Kamaszpanasz
Csak mert szerintem nem 100%-ig helytálló, és még mindig sokszor az a "nagyvagány" aki cigizik.
Ahogy így elolvastam, azt gondoltam, hogy ez pont fordítva van. Hiszen a >menők< azok nálunk is a cigisek. De ha jobban végiggondolom, akkor én tényleg nem tartom menőnek a cigizést. Tehát az én szememben helytálló ez az írás, de közben általánosságban nem.
14/L
Ez a kamaszpanasz eszméletlen ergya oldal...
Egyébként a cigizés sosem volt kifinomult, sosem tűnt senki annak, inkább menőbbnek. Legalábbis annak akartak tűnni.
Egyébként szerintem a '60-as, '70-es években sem a hős volt az, aki cigizett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!