Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történt az Avramos kérdések...

Mi történt az Avramos kérdésekkel?

Figyelt kérdés
Mióta lett ilyen sok és miért? Én még múlt év nyár végén kiléptem és már akkor is volt pár kérdés róla, ahol rájöttek a hazugságaira, de nem ennyi. Egy kérdésbe olvastam bele, ott is nagyon ronda stílusa volt sokaknak. Mivel dühítette fel Avram ennyire az embereket? Vagy csak mások fújják fel ennyire?

2021. júl. 12. 20:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Persze ugy kezd el járni, nekem is először felállt, majd két lépés seggre csücsült. De hát annyira gyenge kis lábai vannak Palomának, csetlik botlik szegény, olyan mint egy 9-10 hónapos baba. Persze nem az a fontos, hogy megnézessem van -e gond a gyerekemmel, hanem átlátszó ruhában mutogassam a zsírseggem.... Persze elvileg normális még, hogy nem tud járni, mert elvileg pár százalék gyerek csak másfél éves kora után indul el. De az nagyon ritka... Hát a fejlődése átlagon aluli szegénykének.
2021. júl. 16. 12:11
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, az nem ő, akinek kivan a segge! De hát ugy látszik náluk ez a menő!
2021. júl. 16. 12:14
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Na megveszi a gyereknek az olyan cipőt, ami tönkre vágja a lábát, azért mert rajta van a pipa. Amikor nézegettem ezeket a cipőket, akkor mondták az eladók, hogy semmit nem tartanak a lábon, de neki muszáj ezt megvenni, úgy, hogy elvileg a gyereke járása most fog kifejlődni. Mennyire látszat ember vagy, utána meg csodálkozni fogsz, ha a gyerekeknek rossz lessz a lába. Talán érdeklődj az eladóktól, hogy melyik a legideálisabb még egy ilyen picinek. De akkor javaslom neked az elefanten cipőket, amik hasonló árban vannak, vagy talán drágábbak, de legalább tartják a gyerek lábát!
2021. júl. 16. 15:17
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Mit vársz egy olyantól, aki télen mezítláb járatta a gyerekét, mert az ő "tudományos" magyarázata szerint ettől fog előbb járni tanulni. Az ilyennek van egy csepp önkritikája, hogy mekkora hülyeségeket beszél úgy mégis?! Azóta se megy a gyerek, de még a közelébe sincs. Ultra gáz. Honnan is tudná a kis gyépés, hogy mi az a szupinált cipő. A gyerek meztelen mutagatása óta megint nem hogy magába nézne, megint az utálók a hibásak mindenért. Egy csepp önkritika nincs benne, öntörvényű és nárcisztikus. Pont ezért nem akart soha dolgozni, mert a külvilág neki csak akkor jó ha mindenki neki nyal és érte van. Munkahelyen alkalmazkodni kell, nem véletlenül dolgozott életében pár hónapot max. egy munkahelyen.
2021. júl. 16. 16:27
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát de könyörgöm anya!!! Ilyenkor még a szupinált cipő a legfontosabb, megértem, ha a gyerek már van 8-9 éves és kap egy ilyet. De első járós cipőnek? Annyira suta, és fogalma sincs az egészről!! Én anyukaként csak néztem, hogy lehet ilyen cipőt venni egy olyan babának, aki most tanul majd járni? Annyira lejön, hogy mennyire egy buta nő ez!
2021. júl. 16. 19:07
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az utolsó 100 követesei: botox, műtét, műköröm. Szerinted? A gyerek meg csak egy eszköz, mint Győzikénél. Hol érdekli a fejlődése. Szerintem azért vannak ennyit itthon, mert nem bírja a gyerekezést. Belgiumba meg szentatyagatya neki kellett gyerekezni, hűhahűha. Körbe röhögnék a két, három gyerekes anyukák, hogy ő az egy gyerektől ki van.
2021. júl. 16. 20:09
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Abból is latszik mennyi agyacskája van a filter királynőnek, hogy télen Palomácska zokni nélkül, nyáron meg zokniban! 😆😆🤦‍♀️
2021. júl. 16. 21:39
 38/44 anonim válasza:
85%
Ú gyerekeeek ez de durva…a storyjában fent van Attila szülinapja és Avram melett hegedül a cigányprímás ez eddig oké de bakker a filter konkrétan műszempillát rakott a zenészre 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2021. júl. 17. 23:11
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus...... Kemény...... 😳 8 általános, családi pótlék, no munka, dinom danom színes ruhák..... 🙄 Színvonal....
2021. júl. 18. 07:45
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda, hogy sosem dolgozott hosszú ideig, a romáknál amúgy is úgy tudom, hogy az van, a nő nem dolgozhaz, hanem a férjnek kell eltartani a családot! De nekem az szimpatikus most, hogy vállalja, kik ők és micsodák! ÉS már a nagy nagyzolását is megértem, náluk ez megy! :)
2021. júl. 18. 09:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!