Tömegközlekedésen szerintetek lesz olyan aki maszkot hord és csak azért is beszól azoknak akiken nincs már maszk, hogy hergelje őket?
"Ezek szerint neked nincs covidban elhunyt rokonom. Örülj neki."
Nemcsak nekem, másnak sincs.
"Hónapok óta tudunk a delta variánsról."
Semmi bizonyíték nincs a delta variáns létezésére. Azért találták ki, hogy visszahozhassák a covidiktatúrát.
"Es aki nem vak, az is láthatta, hogyan terjed, ahol hamarabb lazitottak ott kezdett el terjedni először. Pl Izrael."
Ahol a lakosság közel 100%-a be van oltva.
"Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik szerint ezek a vakcinák x időn belül kinyírják az embereket, vajon ezek a gyártók miért ölnék meg a fejős tehenet? Valaki?"
Nyilván nem fog mindenki belehalni, de az is simán lehet, hogy olyan betegségük lesz az embereknek, ami miatt életük végéig gyógyszert kell szedniük, és ha így van, azzal duplán jól járnak a gyógyszergyárak.
Tenyleg? Másnak sincs? Ha te mondod.
Jol van👌
Rossz információ. A lakosság kb 65%-a van beoltva kétszer. Parom szülei ott élnek.
Igen, hónapok óta tudunk róla. Persze itt mar tok mindegy mit mondok én vagy bármelyik hír, újság, tv, szomszéd, indiai ismerős vagy az ufók. Ugye?
"Lehet"
Persze bármi simán "lehet".
Meg az is hogy néhány embernek maradandó karosodast fog okozni. Minden lehet. Majd jönnek az idegenek, és megmentenek.
Azt hiszem neked van igazad mindenben.
Tévedtem.
Szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!