Tömegközlekedésen még hordják az emberek a maszkot?
Figyelt kérdés
Mennyire van ez komolyan véve így nyáron 30 fokban?2021. jún. 14. 19:18
2/23 anonim válasza:
Teljesen. Néhány idióta barom nem veszi fel, vagy csak szájat takar.
4/23 anonim válasza:
Hát kötelező sajnos. 100%-ban hordják.
5/23 semmixd321 válasza:
Ja elég idegesítő de a szabály az szabály.
6/23 anonim válasza:
Én mondjuk pont tömegközlekedésen azt mondom, hogy van értelme. Bár leginkább csak influenzás, beteges időszakban.
7/23 anonim válasza:
Amúgy a gyakorlatban a legtöbben azt csinálják, felszállnak, míg jegyet kezeltetnek addig ott van rajtuk, aztán kalauz elment veszik is le. Legalábbis vonaton így van sokszor.
8/23 anonim válasza:
A napokban sokat utaztam vidéken és Budapesten is. Elég korrekten hordja még a legtöbb utas, melegben is, de azért nem kell nagyítóval keresni a szabálytalanul utazókat sem.
9/23 anonim válasza:
Na leírtam mit tpasztaltam erre lepontoznak, gratulálok. :D :D Nem mintha érdekelne túlzottan, csak vicces.
10/23 anonim válasza:
Sajnos igen, pedig nagy baromság. Nem kéne ezt tovább tűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!