Tényleg ilyen vak az emberek nagy része?
Tudom, mennyi barbár van. De mit akarsz ezzel sugallni? Egy probléma nem tesz semmissé egy másik problémát...
"Tudom, mennyi barbár van. De mit akarsz ezzel sugallni?"
Pl azt, hogy attól, hogy valamit te barbarizmusnak hívsz, mások számára még nem lesz az.
És? Én a magánvéleményem írtam le valaki más kérdése alá, te álltál belém. :D
Nem egészen. Te a magánvéleményedet megpróbáltad tényként előadni. Nagy különbség.
Ismét megkérdezem, hogy pontosan hol próbáltam ilyesmit, de gyanítom nem fogok választ kapni, mint ahogy a gyalázkodásra, mazsolázgatásra és kiforgatásra se kaptam. :D
Kapásból a 71-es válaszodban.
"Tudom, mennyi barbár van."
Mert te kizárólag a te szubjektív véleményed alapján csak így kijelented, hogy ők barbárok, pont.
73
te mégis miről beszélsz?
Nem ismerte be a hibáját, és ne add már alá a lovat, mert épp elég radikális magától is.
"Túl nagy fába vágtam a fejszémet, belátom. Nem tudom megváltoztatni a nézőpontotokat. Van még hová fejlődnöm az önkifejezés terén. Be szeretném rekeszteni ezt a vitát. Végső soron mindenkinek köszönöm a véleményét, így pontosabb képet tudtam kapni arról, mekkora is a baj.
51. Válaszoló, tetszik a válaszod vége, hehe." Mondjuk ezzel. Ilyesmire sok itteni ember nem képes. Miért jó egy vitát felfüggeszteni vágyó valakit tovább rugdosni?
Előtte fejtettem ki, hogy szerintem mi a barbárság. A gyerekkínzó fogorvosok is barbárok szerintem.
A kérdéseim továbbra is állnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!