Tényleg ilyen vak az emberek nagy része?
"korábban említett kegyetlen módon"
Azaz?
Szerintem előbb nyisd fel az emberek és főleg a gyerekek ellen elkövetett brutalitásra az emberek szemét.
Kéne lennie egy kis prioritásnak nem gondolod?
Először is ne legyen egy kutya jobban tartva, mint sok gyerek. És ne sajnálgassunk egy marhát a legelőn, amíg beteg állatok gyerekeket tartanak pincében, eszközként használva őket.
A 2-es, 12-est ugyanaz a buta személy írta, semmi rálátása sincs a témára és valszeg nem is igazy amit írt. Na ez miatt tart ott a világ, ahol, ostoba embereknek elhiszed amit ír, mert el akarod, de aki ebbe dolgozik, ezt tanulta, ez a foglalkozása, annak nem hiszed el, hogy ebből semmi sem igaz.
Te dolgod. De ne lepődj meg, hogy minket tanultabb embereket nem tudsz meggyőzni a tudatlan eszméidről
"18. válaszoló, nem erőltetem rá senkire sem a saját morális értékeim, csupán fel akarom nyitni az emberek szemét"
Mint mondtam, pont ez nem fog menni, hisz igen sok esetben nem arról van szó, hogy valaki nincs tisztában a haszonállatok sorsával. Hanem hogy teljesen máshol húzza meg a határt, mi számít állatkínzásnak, mint te.
"a nagyvállalatoktól, akik a már korábban említett kegyetlen módon bánnak az állatokkal."
Ez meg egy általánosító ostobaság. Ha valahol kegyetlenek az állatokkal, az bűntény, akkor őket fel kell jelenteni. De a legtöbb üzemben erről szó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!