Tényleg ilyen vak az emberek nagy része?
Oké. Akkor egyszerűsítsük le, mert látom kicsit nehezedre esik a szöveg értelmezése. Pontokba szedem neked a dolgokat, amikre szándékosan nem reagálsz, miközben nyomod ezt a süket, vegán szekta dumát. Amúgy szerintem egy provokatív troll vagy és törölve lesz a kérdésed.
1. Egyik kommentelő aki az élelmiszeriparban dolgozik, elmondta, hogy nem kínozzák az állatokat. Erre ugyanaz a válaszod, amivel minket vádolsz. Vagyis azt mondod, nem igaz. :D Érzed az ellentmondást?
2. Nem az állatokkal való visszaélés a világ legnagyobb jelenlegi problémája. Miért ezt tartod annak?
3. Miért nem hallgatsz meg semmilyen ellenvéleményt, és miért gyűlölködsz?
44. válaszoló, biztosíthatlak, hogy mindent tökéletesen értelmeztem, nem te vagyok, és nem, ez nem egy provokatív kérdés, de a magadfajták mi másnak is találnak, hiszen amiben felnőttél azon nem vagy képes túllátni.
1. Ja, ez pont az amit én is mondtam korábban, csak annyit mondott, hogy nincs igazam. Figyelmenkívül hagyható.
2. Nem mondtam, hogy ez lenne a világ legnagyobb jelenlegi problémája. Figyelmenkívül hagyható.
3. Az ellenvélemények abból állnak, hogy nincs igazam, nincsenek alátámasztva. Figyelmenkívül hagyható.
És mint mondottam, igen, gyűlölöm azokat, akik állatkínzásért fizetnek, és teljes joggal.
"Azokhoz szóltam, akik fizetnek az állatkínzásért"
Senki nem fizet az állatkínzásért. Neked van túl extrém értelmezésed az állatkínzásról, amivel a többség szimplán nem ért egyet.
"és ne gondold, hogy nem gyűlölettel fogok ezekhez az emberekhez szólni"
Az pedig elég nagy baj, ha alapból gyűlölettel viszonyulsz bárkihez, akinek más véleménye van, mint neked. Mert pont ez a hozzáállás az, ami egy társadalomra nézve a legtöbb potenciális veszélyt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!