Tényleg ilyen vak az emberek nagy része?
"sajnos te élsz tévhitben"
És ezt mi alapján jelented ki? Mert láttál egy-két állattartó üzemet ahol tényleg kegyetlenek, és ebből ostoba módon az egész világra általánosítasz?
Tényleg vicc, ahogy a kérdező semmi mást nem képes mérlegelni, csak a saját agresszív véleményével egyező dolgokat. Ez így nem egy vita, hanem gyűlölködő propaganda.
Természetünknél fogva mindenevők vagyunk. Már csak a fogazatunkat megnézve is. Arról nem beszélve, hogy milyen hiánybetegségek alakulnak ki a vegánoknál.
Azt ugye nem képesek meghallani, hogy nem kínozzák az állatokat, csak szélsőséges esetekben, ami valóban elítélendő.
A másik pedig, ezek az emberek általában érzelmileg nagyon alacsony szinten állnak, mert emberek szenvedése nem kelt bennük rossz érzést. Érzelmileg valószínűleg az általuk oly kedvelt állatok szintjéhez közelítenek, ami azért valljuk be elég elkeserítő. Én is állatbarát vagyok, és megvetem a kínzást, de az emberek szenvedésére kéne először megoldást találni. Hiszen a kettő összefügg. Egészséges ember nem kínoz állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!