Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ilyen vak az emberek...

Tényleg ilyen vak az emberek nagy része?

Figyelt kérdés
Felkapják a fejüket és elszörnyednek, mikor arról hallanak, hogy valaki állatot kínzott, de azt nem veszik észre, hogy a húsok, tejtermékek is nagyrészt állatkínzás révén jutnak a boltok polcaira.

2021. jún. 28. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 A kérdező kommentje:

Olvasni ajánlom:

[link]

2021. jún. 28. 21:18
 32/83 anonim ***** válasza:
64%
Ehhez képest mégis leírtad, hogy a valságunk dühít, meg hogy majd holnap felnyitod a szemünk. Holott képben vagyunk, egyszerűen nem értünk egyet.
2021. jún. 28. 21:20
 33/83 A kérdező kommentje:
32. válaszoló, igaz, ha nyitott szemmel sem látjatok állatkínzásnak azt, ami körülöttünk folyik, akkor valóban nem tudok mit tenni...
2021. jún. 28. 21:22
 34/83 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg nem. Pech, de a többség morális értékei mások, mint a tied.
2021. jún. 28. 21:34
 35/83 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is gyakran eszembe jut ez a nagyipari állat tömeggyilkoság. Láttam pár felvételt ahogy állatok törött lábakkal a saját vérükbe, nyűszitve, bőgve fetrengenek a vágohidon, teherautokon. Egy életre elég volt, és nem is nézek már ilyeneket, de attól meg tudom, hogy mindennap, mindennap és MINDENNAP millioszámra ez történik. Jelenleg nincs rá megoldásom, de nem is megyek HAZUG képmutató modon lincselni, bodri kutyaért, ahogy azt rendszeresen látjuk az agyalágyult barmoktól, mert kapott két taslit. Hosszútávon az állat gyilkolás nélküli, mesterségesen előállított hus a megoldás. Nem tudom az milyen lesz, de ilyen áron ahogy most termelik a hust, nem kell.
2021. jún. 29. 03:32
 36/83 A kérdező kommentje:
35. válaszoló, az ilyen válaszoktól mindig felcsillan bennem a remény! Szívből örülök, hogy így látod.
2021. jún. 29. 04:30
 37/83 anonim ***** válasza:
70%
szívből örülsz, hogy van hozzád hasonló, aki eleteben nem látott még ipartelepet és tévhitben él? Gratulálok
2021. jún. 29. 09:07
 38/83 A kérdező kommentje:
37. válaszoló, sajnos te élsz tévhitben az emberek nagy részéhez csatlakozva, és ezt helyetted is sajnálom. Ha mégis érdekel az igazság, olvasd el, amit korábban küldtem linken.
2021. jún. 29. 10:08
 39/83 anonim ***** válasza:
29%

"sajnos te élsz tévhitben"

És ezt mi alapján jelented ki? Mert láttál egy-két állattartó üzemet ahol tényleg kegyetlenek, és ebből ostoba módon az egész világra általánosítasz?

2021. jún. 29. 10:23
 40/83 anonim ***** válasza:
46%

Tényleg vicc, ahogy a kérdező semmi mást nem képes mérlegelni, csak a saját agresszív véleményével egyező dolgokat. Ez így nem egy vita, hanem gyűlölködő propaganda.

Természetünknél fogva mindenevők vagyunk. Már csak a fogazatunkat megnézve is. Arról nem beszélve, hogy milyen hiánybetegségek alakulnak ki a vegánoknál.

Azt ugye nem képesek meghallani, hogy nem kínozzák az állatokat, csak szélsőséges esetekben, ami valóban elítélendő.

A másik pedig, ezek az emberek általában érzelmileg nagyon alacsony szinten állnak, mert emberek szenvedése nem kelt bennük rossz érzést. Érzelmileg valószínűleg az általuk oly kedvelt állatok szintjéhez közelítenek, ami azért valljuk be elég elkeserítő. Én is állatbarát vagyok, és megvetem a kínzást, de az emberek szenvedésére kéne először megoldást találni. Hiszen a kettő összefügg. Egészséges ember nem kínoz állatot.

2021. jún. 29. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!