Mit szólnál ahhoz, ha a meghívott vendéged nagyon náthásan érkezne?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 11:43
1/11 anonim válasza:
Te kérdezted pár napja is? Én írtam annál a kérdésnél, hogy múlt hétvégén pont ilyen helyzetben voltam. Nem örültem, de nem szóltam rá semmit.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem én, de köszi :)
2021. máj. 28. 11:51
3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy elkaptad tőle?
2021. máj. 28. 11:51
4/11 anonim válasza:
Hát, péntek van, szerintem most már kijelenthetem, hogy nem kaptam el. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Mennyire volt náthás? Hol fázott meg?
2021. máj. 28. 12:19
6/11 anonim válasza:
Állítólag munkahelyen, ahol az egyik helyiségben volt légkondi, a másikban nem, és át kellett mászkálnia egyikből a másikba.
Hát, olyan szokványos mértékben volt náthás :)) Amikor az ember alig kap levegőt, folyton fújja az orrát és tüsszög. Kb végig vagy pzs, vagy Neocitran vagy orrspray volt a kezében, ahányszor ránéztem.
7/11 A kérdező kommentje:
Szegény :( Mennyi idős amúgy?
2021. máj. 28. 12:29
8/11 anonim válasza:
Nekem olyan volt tavaly ősszel, már igencsak benne a 2. hullámban, hogy szállást kért tőlem egy ismerősöm. Mondom jó, ha biztos hogy teljesen egészséges, akkor jöhet. Erre beállít az orrát fújva, hogy ő most allergiás, de amúgy semmi baja, csak éppen teljesen úgy festett, mint aki alaposan náthás. Pipa voltam rá, mire úgy állította be, hogy ő a laza, aki nem "dől be" a covidnak, én meg a paranoiás agymosott. Szerencsére valamit azért felfoghatott a véleményemből, mert azóta se hallottam róla.
9/11 Senior Séf válasza:
Nem szólnék semmit. A mi időnkben holmi nátha nem számított betegségnek.
10/11 anonim válasza:
òvatosan lennék mellette, adnék neki forró mézes-citromos teát és egy kupac PZS-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!