Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A genetikailag gyengébb...

A genetikailag gyengébb embernek mi értelme az életének?

Figyelt kérdés

Hisz sosem lehet boldog párkapcsolata, kivéve ha egy hozzá hasonló genetikailag , külsőre nem túl szép nővel áll össze.

De akkor is minden nap szembesülnie kell azzal a rengeteg tökéletes testű nővel és férfival akik élvezi az életet , egymás társaságát a sikert és a szexet...

2021. máj. 27. 15:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
85%

"Hisz sosem lehet boldog párkapcsolata, kivéve ha egy hozzá hasonló genetikailag , külsőre nem túl szép nővel áll össze."

Pontosan mi zavar téged? Külsőre nem túl szép nő?! Az a lényeg, hogy neked nem tetszik. De próbáld meg azzal a nővel is, nem olyan fontos a külső.

A boldogság nem azon kéne múljon, tetszenek-e egymásnak.

"akik élvezi az életet , egymás társaságát a sikert és a szexet..."

Nem azon múlik a jó szex, hogy hogy néznek ki.

"hogy aki jól néz ki az emberileg szar." Nem azt írta, hanem aki jól néz ki, még nem lesz akárkivel boldog kapcsolata. Ha bunkón bánik vele a pasi, akkor otthagyja a nő. A nők is lehetnek bunkók. Te együtt lennél akármelyik nővel, aki bunkón neked nem tetsző módon bánik veled??

2021. jún. 10. 20:07
 22/36 A kérdező kommentje:

#21 azért megnézném neked hogy néz ki a párod.

Amúgy ilyeneket csak csúnya emberek írnak akik tudják hogy esélyük nincs egy szépnél.

Ezt hívják önámitásnak , amikor megpróbálod meggyőzni magad hogy a csúnya partner is jó és azzal is lehetsz boldog vagy jót szexelni.

De ez nem igaz. Aki nem tetszik vagy egyenesen csúnya az lehet bármilyen jofej nem élvezed a jelenlétét főleg nem szex közben

2021. jún. 10. 21:40
 23/36 anonim ***** válasza:
88%

Atyaúristen :D :D

Most jön ki a magyardjotthon mellékhatása :D

Javaslom kérdező menj társaságba.

2021. jún. 10. 22:01
 24/36 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj, de nem is akarsz segítséget, hanem azt várod, hogy mind bólogatunk arra, hogy "igen, ha csúnya vagy, akkor jobb ha felakasztod magad". Nem. Nem fogjuk ezt írni.

"azért megnézném neked hogy néz ki a párod." Pont, hogy nincs párom most. De több csaj is mondta már, hogy elég jóképű vagyok. Azért nem jöttem össze velük, mert nem tetszettek.

Ráadásul akivel most flörtölök, arról sose gondolnád, hogy hozzám illő, mert külsőre nem a legszebb nő. De én teljesen belezúgtam, mert imádom a hangját, a kedvességét, a személyiségét, szeretek vele beszélgetni. Tök mindegy, hogy hogy néz ki.

Teljesen rávagy pörögve a külsőre. Remélem nem gondolod komolyan amiket ideírsz. Könyörgöm, mond azt hogy trollkodsz! Ne foglalkozz ennyit a külsővel! Másokhoz sose hasonlítsd magad! A jóképüség szubjektív. Nem úgy megy, hogy te csúnya vagy és akkor kész csúnyának látunk.

2021. jún. 10. 22:13
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Meg aztán a szépség relatív, van akiknek a kigyúrt pasik jönnek be, van akiknek a mackósabb.

Van aki korabelit keres, van aki idősebbet.

Van akinek a természetes szépség számít, van akinek a szilikon nyávogós plázacica jön be.

Mindenkinek mást jelent a szépség. De nem ez a legfontosabb egy párkapcsolatban.

Hiába vagy együtt egy full dögös csajjal, ha egy tojásrántottát nem tud odadobni, de a sminkeléshez és a dugáshoz ért.

Ez lenne a boldog párkapcsolat? Neki csinálnál gyereket?

Vagy lehet egy jó pasid, ha az lekezelő mindenkivel, egy bunkó egoista barom, akkor ugyanúgy vonzódsz hozzá szexuálisan? Alig várod, hogy megrakjon?

Amire te gondolsz az inkább a kirakat kapcsolathoz hasonlít, te úgy keresel magadnak csajt, mint más csaj egy kiegészítőt a ruhája mellé.

Jó lesz egy párkapcsolatra, hisz jól mutat mellettem az utcán, illetve a közösségi oldalon posztolt képeimen :D :D

2021. jún. 10. 22:26
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Aztán itt vagyok én, aki számára a külső sokadlagos csak, mert jó az, persze, de ha nem elég intelligens, művelt a másik, akkor nem ér számomra semmit. Nem vázát nézek a sarokba, hanem szellemi szinten is érdekes társat
2021. jún. 11. 12:45
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló vagyok: A korlátozott gondolkodást úgy értem, hogy szerinted csak “szép” partnerrel van értelme az életnek. Bocs, de ilyen gondolkodással egyszerűen nem fogsz sem párt sem boldogságot elfogadni. Ha te csak a külsőt látod egy nőben egyszerűen nem várhatod, hogy ő meg a belsődet nézze.
2021. jún. 11. 19:31
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezen múlva a boldogság, akkor nem sok boldog párkapcsolat lenne, mert mindig találni szebbet.

Vagy ha 10 év házasság után, egy fiatalabbat talál szebbnek a párod és otthagy miatta, akkor te leszel a genetikailag gyengébb?

2021. jún. 11. 20:49
 29/36 A kérdező kommentje:

#27 nem is nézte egy nő se

Ronda voltam/ vagyok és ennyi

Más nem számít.

2021. jún. 11. 21:19
 30/36 anonim ***** válasza:
Kérlek, küldj egy fotót!
2021. jún. 11. 21:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!