A genetikailag gyengébb embernek mi értelme az életének?
Hisz sosem lehet boldog párkapcsolata, kivéve ha egy hozzá hasonló genetikailag , külsőre nem túl szép nővel áll össze.
De akkor is minden nap szembesülnie kell azzal a rengeteg tökéletes testű nővel és férfival akik élvezi az életet , egymás társaságát a sikert és a szexet...
Inkább genetikailag más a külseje.
Én szerintem úgy nézek ki mint egy gyurmafigura akit laposra nyújtottak sodrófával. Még se vagyok gen. gyenge.
Ne másokat nézd! Hanem hogy próbalj kibékülni a külsőddel!
Ha konkrétan az van hogy tükörképed nem tetszik könnyű rajta változtatni. Az izléses ruha nem kerül sokba. A fogyáshoz csak kocogni kell és kevesebbet enni.
Na mi? Az, hogy kimarad a banzájból és a mókuskerékből, helyette magányában és szabadidejében elmélyült gondolkodásra, másféle világlátásra képes, és olyanokat talál fel tudományos-technikai téren, amivel előrébb viszi az emberiséget. A "minden jó" állapot nem késztet fejlődésre. Jól sikerült alfahimektől és 0-24-ben gyerek mellett gügyörésző nőktől az emberiség még nem jött volna le a fáról. Megette volna már őket valamelyik erősebb majomfaj. Nemhogy most itt villanyáram meg internetezel... Most is az ilyen jól megvan rétegek tartják a középkorban a világot. Forradalmakat meg azok csinálnak, akik kikerültek a perifériára, mert nem voltak olyan "jólsikerültek", társadalomba illeszthetőek, mint a többi.
Ja, amúgy meg: Két dolog volt, amit a plasztikai sebészet se tudott változtatni: a magasság és a szemszín. De ma már ezt is meghaladtuk! Ha kell a nemedet is megváltoztatják. Ember, szedd már össze magad, a szépségért szenvedni kell, nem mindenkinek van magától. Mit gondolsz egy nő heti hány órát izélgeti magát, és hányszor fekszik alá késnek életében? Hát a bőröd alatt a csontodat átfaragják másféle formájúra. Nem rondaság van, hanem lustaság, tohonyaság és tehetetlenség a férfiakat illetően. Arra nem képes, hogy fél órát magára szánjon egy nap, azt akkor meg van sértve a világra, hogy ronda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!