Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A genetikailag gyengébb...

A genetikailag gyengébb embernek mi értelme az életének?

Figyelt kérdés

Hisz sosem lehet boldog párkapcsolata, kivéve ha egy hozzá hasonló genetikailag , külsőre nem túl szép nővel áll össze.

De akkor is minden nap szembesülnie kell azzal a rengeteg tökéletes testű nővel és férfival akik élvezi az életet , egymás társaságát a sikert és a szexet...

2021. máj. 27. 15:41
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Ennyi marhaságot amit itt összehordtok....

Meséljétek már el hogy miben lehet / vagytok boldogok amikor nincs mellettetek egy szép partner?

Amikor a másik nem undorodva néz rátok? #8 egy ruhától meg kocogástól senki nem lesz jóképű vagy sármos ...

Milyen siker az amikor egy nő az elért eredmény miatt van veled nem a vonzalom miatt? Vagy mert ő is ugyanolyan csúnya ezért nem talál jobbat? Az nettó önámitás amikor valaki azzal hitegeti magát hogy a belső sokkal fontosabb...nem annak egyszerűen nem jut jó nő vagy pasi mert gyenge a külseje.

Nem azt mondom hogy egy szép vagy adottságú ember jobb vagy jobb partner mint egy csúnya , de a mai világban az egyik legfontosabb mérvadó dolog

#4 bemagyarázni magadnak azt hogy te úgy vagy boldog nem egyenlő azzal hogy az úgy is van...

De nyilván ha meggyözöm magam hogy én attól vagyok boldog hogy egy kövér aranyos nő a párom akkor nem kapok hülyét minden nap attól hogy más sorra dugja a tökéletes testű nőket és minden napja szép emberek közt zajlik..

2021. máj. 27. 17:15
 12/36 Sunshinedoll ***** válasza:
71%
Jajistenem. Neríjjál már ilyenen. Emberek éheznek meg nyomorba vannak meg lebombázzák a fejük felől a lakást meg elveszik előlük a vizet meg bomba tépi le a végtagjaikat meg mittudomén, de igen, nyilván az a g.ciszar, nyomorúságos élet, hogy nem sikerült jó nőt felszedned.
2021. máj. 27. 17:39
 13/36 anonim ***** válasza:
60%

Esküszöm, küldj egy egész alakos képet magadról és megmondom hogy mit lehetne változtatni!

Az hogy nem hiszel a szép és igényes öltözködésben az a Te bajod. Nem mindegy hogy 15 éves deszkásként öltözöl vagy úgy mint egy felnőtt jogász.

Az arcod akkor se zavarja a nőket, ha ugy nézel mint a foreveraloneguy. Mert nem számít.

2021. máj. 27. 18:21
 14/36 anonim ***** válasza:
94%
És azt elhiszed hogyha rendbe rakod magad, akkor a legszebb nők is veled akarnak majd lenni? Aztán a dugás már magától jön. A jó nők meg csak a Te szemedben jó nők, annyit jelent hogy tetszenek neked. Azt válaszd aki neked tetszik! Ha Scarlett Johanson a legnagyobb bombázó, akkor csak ő felel meg neked? Nekem meg jó lesz Kate Dennings is:)
2021. máj. 27. 18:24
 15/36 anonim ***** válasza:
90%
Semmi, kösse fel magát. Ezt akartad hallani, ugye?
2021. máj. 27. 18:34
 16/36 A kérdező kommentje:

#13 ne haragudj de teljesen értelmetlen veszekedni veled. Az arc a legfontosabb dolog a külsőbe.

Szerinted foreveralone memenek miért olyat rajzoltak ?

Vehetsz te fel bármilyen ruhát , attól nem leszel vonzóbb. Ha jogász vagy akkor se, mert hiába vagy okosabb vagy elegánsabb egy melósnál ha ocsmány a fejed egy másik jogász de még lehet egy melós is leköröz mert jóképű

2021. máj. 27. 18:52
 17/36 anonim ***** válasza:
80%
10 éve én is azt gondoltam. De be kell látni, hogy ha kicsit jobban próbálkozol és több nőnél, akkor meg fogsz lepődni. Szerintem azért gondolod magad nem jóképűnek, mert te úgy látod magadat. Kérdezz egyszer körbe 30 nőt valahol hogy tetszel-e nekik! Most ahogy kinézel, de azért valamennyire igényes ruhában.
2021. máj. 27. 18:58
 18/36 A kérdező kommentje:

#17 10 éve még lehet hogy én is emberibb voltam. De az az idő elmúlt . Fent vagyok több társkeresőn így nem 30 hanem 30 ezer nő mondott már véleményt rólam. Akik jelöltek azaz akinek bejöttem az 5-15 évvel ( Átlag 7-8) idősebb ronda kövér nők. Még egy korombeli átlagos se. Nemhogy olyan aki esetleg szép lett volna.

De ez igaz 15 25 35 éves koromra is. Tehát nem lepődnék meg semmin...

2021. máj. 27. 19:14
 19/36 anonim ***** válasza:
79%

Nem a külső a legfontosabb.

Volt egy kigyúrt félisten párom, minden lány csorgatta rá a nyálát, közben maga az ember olyan volt, hogy nem egy életre, de még egy hétre is meggondolja az ember, hogy vele akar-e élni.

Hiába jó külsőre, hiába okos, ha közben egy egoista bunkó, lekezelő állat.

Aki szemében a nő csak egy tenyészkanca, arra való, hogy szüljön és vigye a háztatást, másban meg kussolnia kell.

Ez lenne a boldog párkapcsolat titka? Kárpótolna a felszín?

Szerintem magaddal nem vagy megelégedve, ez az első amin változtatnod kell, ha te a tükörben csúnyának látod magad, az meglátszik az önbizalmadon és a kisugárzásodon is.

Testet is lehet felépíteni, csak akarat kell, ha ennyire vágysz rá, illetve az öltözködést is lehet alakítani.

Ha az arcod is csúnyának tartod keress olyan hajviseletet ami jól áll neked, növeszthetsz borostát is.

2021. máj. 27. 23:17
 20/36 A kérdező kommentje:

#19 tipikus sztereotip ócska vèdekezés hogy aki jól néz ki az emberileg szar. Pont mint amikor azzal érvelnek a nők hogy akinek nagy farka van az mind béna és figyelmetlen az ágyba.... értelmetlen párosítás érvelés. Ha igaz lenne az össze jó csaj a nyomi külsejű kisfarkú pasikon lógna mert milyen jó emberek és jó szeretők.

Egy csúnya előnytelen karakterű arc mellé hiába edzel. Nevetséges lesz az összhatás, mert egyértelműen látszik hogy kompenzálás. A jó test is csak egy jóképű arc mellett mutat jól , ahhoz passzol. Ahogy az öltözködés is. Nem akarok politizálni de elég megnézni egy két embert...

Vehet fel fél milliós öltönyt lehetnek milliárdja akkor is látszik hogy okádék....de egy elhízott vagy csúnya arcú nő is hiába veszi fel a legnevesebb divattervezők ruháit még csak 1% hatást se ér el vele mint egy 50-60kg szép arcú jó genetikájú nő ... aki akàr egy szakad farmerba is ezerszer jobban mutat.

Haj viseletre nincs lehetőségem , ahogy a kérdés is mutatja. A genetikai gyengeség egyik fő ismérve a kopaszság ! Nekem ráadásul ebből is a legrosszabb , foltos kopaszodás van. ( könyörgöm nehogy azzal gyere hogy rengeteg sikeres férfi kopasz és sármos )

Az arcformát pedig egy borosta vagy szakáll nem takarja. Az is csak a címlapon mutat jól egy olyan férfin akinek ideálisak az arcvonásai és egyenletesen nő rajta a megfelelő minőségű arcszőr. Egy genetikailag gyenge arcon ez is épp az ellenkező hatást fejti ki. Lehet akármilyen ápolt vagy formázott a borosta akkor is hajléktalan benyomást kelt.

2021. máj. 28. 09:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!