Igaz lehet szerintetek, hogy unja a milliomos életét ez a lottónyertes? Ti is meg tudnátok unni egy idő után?
Neil Trotter 2014-ben óriási összeget 107,9 millió (53 milliárd forint) fontot nyert az EuroMillions jackpot nevű lottón. Így a férfi Nagy-Britannia negyedik legnagyobb lottófőnyereményét vihette haza. Annak ellenére, hogy többen is figyelmeztették az újdonsült milliomost, Trotter azonnal költekezésbe kezdett. Vett egy mesébe illő kastélyt, aminek a kertjében saját tava is van, valamint vásárolt egy Jaguart és Porschét is, amivel újra a versenyzés iránti szerelmének élhet.
Miután mindent megteremtett ami a kényelmes élethez szükséges, a férfi rájött, hogy a milliomos élete sokszor túl hamar unalmassá válik. "Meglehetősen furcsa volt hozzászokni ahhoz, hogy nem kellett többé dolgozni menni. Hamar rájöttem, hogy egész nap otthon ülni és tévét nézni elég unalmas" - meséli a férfi, aki azóta se tudja, hogyan dobja fel az életét.
Ha nincs semmi komoly célja, csak az volt hogy megvegye ami kellett, akkor így járt.
Én a helyébe körbejárnám a világot, szerintem kismillió helyre el lehet menni abból a pénzből.
Tudok olyan esetről ahol a nyertes a tobb millió eurobol vett egy tök átlagos kocsit, majd masnap bement ugyanugy dolgozni mint addig. Sőt ugyanugy tulorazott szombaton ahogy azelott is.
Nem mindenkinek az agyatlan bulizas az életcélja.
Céltalanul otthon ülni és várni a csodát minden anyagi helyzetben unalmas, nem csak lottónyertesként
(Nem, nem unnám meg, tudnék értelmet találni az életemnek azután is, hogy a lakhatási és helyváltoztatási igényeimet kielégítettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!