Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon az eddigi nagy lottónyer...

Vajon az eddigi nagy lottónyertesek közül sokan költözhettek külföldre, bujkálnak esetleg?

Figyelt kérdés
Legyen az ötöslottó, eurojackpot vagy akár hatos. Azon is volt már több milliárd.

máj. 31. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Miért lenne #bűnöző az, aki nyer a lottón???
máj. 31. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én még itt vagyok.😏
máj. 31. 23:55
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Én egyről hallottam, az 1 év alatt felélte a nyereményét és utána ugyanolyan szegény volt mint előtte.

Nem olyan nagy dolog ez a lottó győzelem. Jó, ha okosan gazdálkodsz vele akkor be lehet indítani belőle egy vállalkozást ami aztán termelheti a pénzt, meg talán egy nyaraló is belefér a Balatonnál ami szintén termelhet. De ezek rengeteg energiát és felölelnek. Ha inkább pihensz akkor meg nem tart örökké a pénz.

jún. 1. 01:58
 4/6 A kérdező kommentje:

1: azért írtam, hogy esetleg ők keresik meg a szerencsétlent.

2: hál' isten.😄

3: jó, hát aki tényleg annyira ostoba, hogy legalább állampapírba nem rak be pár százmilliót mondjuk egy 1,5 milliárdos nyereményből, azt nem tudom sajnálni. Magának köszönheti, ha elszegényedik.

jún. 1. 05:46
 5/6 Szolovjov ***** válasza:
54%
Senki nem nyer a lottón. Legalábbis komoly összeget nem. Ismer valaki lottó milliárdost? Na ugye, senki. Csalás az egész.
jún. 1. 19:18
 6/6 A kérdező kommentje:
4-est az biztos, hogy szoktak. Nagyanyámék nyertek még 92-ben.😄
jún. 1. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!