Miért kérdezik meg tőlem ilyen sokan és ilyen gyakran, hogy van-e barátnőm? 30F
Családi összejöveteleken is ezt szokták az elsők között kérdezni, illetve munkatársak is kérdezik, akikről még nem beszéltem erről, illetve ha új ember jön. Van olyan aki bizonyos időközönként meg szokta kérdezni vagy csak utalásokat tesz rá, hogy ideje lenne megnősülni meg bele kell húzni most már stb. Van olyan aki az okát szokta kérdezgetni.
Másoktól is ilyen gyakran szokták kérdezni? Amúgy engem nem nagyon érdekel a téma, szerintem aszexuális vagyok, mert nem vonzanak sem a nők sem a férfiak, nem is volt kapcsolatom. Meg amúgy nem is nézek ki jól, személyiségre is inkább visszahúzódóbb vagyok, eléggé ügyetlen is, meg anyagilag sem állok jól, de nem is törekszem hogy vonzóbb legyek a nőknek pl. jogsit se tettem le (ezzel is szoktak nyaggatni..). Szóval szerintem lehet is sejteni ránézésre illetve a viselkedésemből, hogy nem foglalkoztat a csajozás (mondjuk reálisan nézve akkor is nehéz dolgom lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!