Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy aki keveseb...

Miért van az, hogy aki kevesebbet keres, az egészségtelenül étkezik?

Figyelt kérdés
Pl vesz egy fánkot és mellé egy energiaitalt minden délelőtt, annak az árából már ehetne zöldségeket egy szendviccsel, natúr joghurttal és ihatna mellé teát vagy vizet.
2021. máj. 27. 09:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jó neked, 18-as,hogy te irodába indulás előtt még kényelmesen megreggelizel.

Én is szellemi munkát végzek, de jelenleg 4.30-kor kelek, 6.30-tól dolgozom, 4re hazaesek, 5-től edzés, fél 7re otthon. Utána még vásárlás, főzés, mosás, stb, 22 óra előtt nem alszom el, de inkább 23 óra.. Tehát inkább 5-6 órát alszom.

Előző munkahelyem is szellemi volt, 7:30-tól 19.00ig (túlóra nélkül). Elhiheted, hogy hiába aludtam akkor 6+ órát, nem reggelizgettem reggel 6kor akkor sem és főzni sem álltam neki este/sokszor éjszaka. Persze, akkor nem dolgoztam heti 5 napot, de ha egyhuzamban mentem 4x,akkor a szabadnapomon nem főztem meg 4 napi kaját. Meg amúgy sem enném 4 napig ugyanazt... Ettől függetlenül nem kapok és kaptam be útközben péksütiket, mert eleve felkelés után 0 étvágyam. A mostani 4.30as keléssel szoktam reggelizni 8-9 között.

Szóval attól, hogy neked van egy megszokott életmódod, az nem azt jelenti, hogy másnak is ez megoldható/kényelmes, stb.

2021. máj. 27. 18:47
 22/26 anonim ***** válasza:
47%

"Az ember az egyetlen teremtmény a földön, ami egy másik élőlény tejét fogyasztja."

Macskánk nem ért egyet.

2021. máj. 27. 19:23
 23/26 anonim ***** válasza:
Mert itatod vele. A természetben nem inna tehéntejet, hidd el.
2021. máj. 27. 20:30
 24/26 anonim ***** válasza:
47%

Mi az, hogy a természetben?

Persze, hogy nem inna a természetben. A macskák nem tudnak tehenet fejni.

2021. máj. 27. 20:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Akkor ne egy háziállattal példálózz már. Az én macskám soha nem kapott tejet, amúgy is fosatja őket. Ahogy rengeteg embert is. Rengeteg laktózérzékeny van. Vajon miért? Mert sem a macskának, sem bármilyen másik állatnak, sem az embernek alapvetően nincs szüksége másik élőlény tejére. Nyugodtan vitatkozhatsz ezen. Egyedül anyatejre van szüksége a babáknak, meg az állatkölyköknek. A saját anyjuktól, nem mástól.
2021. máj. 27. 20:40
 26/26 anonim ***** válasza:
47%

A tej simán lehet egészségtelen, de annak semmi közé, hogy hány állat fogyasztja az emberen kívül a Földön. Ezzel alátámasztani a felvetésed leginkább csak kacagtató, nem komolyan vehető érv. Ezért annak, aki azt írta, hogy demagóg f*szság, annak teljesen igaza van.

Az ember az egyetlen teremtmény a földön, ami megsüti a húst. Na ebből mi következik?

2021. máj. 27. 21:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!