Miért van az, hogy aki kevesebbet keres, az egészségtelenül étkezik?
Jó neked, 18-as,hogy te irodába indulás előtt még kényelmesen megreggelizel.
Én is szellemi munkát végzek, de jelenleg 4.30-kor kelek, 6.30-tól dolgozom, 4re hazaesek, 5-től edzés, fél 7re otthon. Utána még vásárlás, főzés, mosás, stb, 22 óra előtt nem alszom el, de inkább 23 óra.. Tehát inkább 5-6 órát alszom.
Előző munkahelyem is szellemi volt, 7:30-tól 19.00ig (túlóra nélkül). Elhiheted, hogy hiába aludtam akkor 6+ órát, nem reggelizgettem reggel 6kor akkor sem és főzni sem álltam neki este/sokszor éjszaka. Persze, akkor nem dolgoztam heti 5 napot, de ha egyhuzamban mentem 4x,akkor a szabadnapomon nem főztem meg 4 napi kaját. Meg amúgy sem enném 4 napig ugyanazt... Ettől függetlenül nem kapok és kaptam be útközben péksütiket, mert eleve felkelés után 0 étvágyam. A mostani 4.30as keléssel szoktam reggelizni 8-9 között.
Szóval attól, hogy neked van egy megszokott életmódod, az nem azt jelenti, hogy másnak is ez megoldható/kényelmes, stb.
"Az ember az egyetlen teremtmény a földön, ami egy másik élőlény tejét fogyasztja."
Macskánk nem ért egyet.
Mi az, hogy a természetben?
Persze, hogy nem inna a természetben. A macskák nem tudnak tehenet fejni.
A tej simán lehet egészségtelen, de annak semmi közé, hogy hány állat fogyasztja az emberen kívül a Földön. Ezzel alátámasztani a felvetésed leginkább csak kacagtató, nem komolyan vehető érv. Ezért annak, aki azt írta, hogy demagóg f*szság, annak teljesen igaza van.
Az ember az egyetlen teremtmény a földön, ami megsüti a húst. Na ebből mi következik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!