Hogyan kezelnéd azt a helyzetet, amikor egy rokonod szereti és várja is, hogy felhívd telefonon, de sokszor szól, hogy épp keresi valaki más, és tegyétek le?
Figyelt kérdés
Mondhatná, hogy a másik majd újra hívja vagy valami, vagy nem is kellene szóvá tennie, nem? Már sokszor volt ilyen, és elég zavaró. Nem, nem sürgős hívást várt, csak pletyi volt. Ugyanakkor az én hívásom is volt olyan "fontos" szerintem.jan. 25. 18:41
2/11 modder151 válasza:
Én a legközelebbi ilyen alkalommal azzal búcsúznék, hogy 'szia, majd hívj, ha lesz időd'. És természetesen megvárnám, hogy hívjon.
3/11 anonim válasza:
Gondolom, számodra nem fontos ez a kapcsolat. Hát számára se.
4/11 anonim válasza:
Nézz rá az órára, és öt perc csevej után, köszönj el te.
5/11 anonim válasza:
Én is úgy reagálnék, ahogy a 2. válaszban írták is.
6/11 A kérdező kommentje:
Én is most hagyok pár nap szünetet, aztán ha legközelebb "befut egy másik hívás", mondom, ne is törődjön vele, majd később hívja ismét.
jan. 25. 21:00
7/11 anonim válasza:
És akkor szerinted folytatni fogja veled a beszélgetést? Aligha.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát, ha nem, akkor én is majd "aligha" fogom hívni. :D
jan. 25. 21:51
9/11 anonim válasza:
Megmondanám, hogy hívjon, ha neki alkalmas, aztán kész. Nem tudom mit kell ezen ennél többet pörögni
10/11 anonim válasza:
Eleve nálam nincs olyan, hogy valaki ELVÁRJA, hogy keressem. Nem, ha kapcsolatot akar tartani, akkor vagy ő is fektet bele energiát vagy nem lesz semmi. Persze nem patikamérlegen méricskélem, hányszor hív ő és hányszor én, de nem foglalkozom olyan emberrel, aki elvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!