Hogyan kezelnéd azt a helyzetet, amikor egy rokonod szereti és várja is, hogy felhívd telefonon, de sokszor szól, hogy épp keresi valaki más, és tegyétek le?
Figyelt kérdés
Mondhatná, hogy a másik majd újra hívja vagy valami, vagy nem is kellene szóvá tennie, nem? Már sokszor volt ilyen, és elég zavaró. Nem, nem sürgős hívást várt, csak pletyi volt. Ugyanakkor az én hívásom is volt olyan "fontos" szerintem.jan. 25. 18:41
11/11 A kérdező kommentje:
Azért hívom(tam?) sokat, mert meghalt a férje, és gondoltam, jólesik neki, hogy nincs egyedül, foglalkoznak vele stb.. De úgy látszik, már nem kell akkor.
jan. 26. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!