Telefonomnak a gps vevője nem a legjobb, ha nyomvonalat rögzítek pl túrazásnál néha ide-oda ugrál a helyzetem a térképen, emiatt teljesen mások a rögzített értékek mint a valósak. Mit tegyek? Többi lent.
beépített gps mérőset vegyél!
Hol van a telefon? Mert pl. a hátizsák alján, erdőben már alig lesz valami vétel. A telefonokban lévő háztartási gps vevőnek meg kell adni minden segítséget: tedd a hátizsákod tetejére, használhatod a GPS Status & Toolbox appot, ez segíthet folyamatossá tenni a kapcsolatot a gps vevő és az appok között. Ellenőrizd a trackrögzítés adatait, milyen időközönként/távolságonként rak le 1 pontot és ez jó vagy nem jó.
Mondjuk egy régi jó sirfIII-as Royaltek bt vevő erdőben is acélos volt :) De hogy a gps hétszámláló átfordulás után milyen bt vevőt érdemes venni, azt nem tudom.
milyen telefon? ájfón például tényleg szarul rögzít.
Lehet a tiédben nincs is rendes gps csak a cellainfók alapján próbálja magát elhelyezni a világban.
Vegyél túragpst és meg van oldva.
Garmin etrex sorozat kiváló - mármint a régebbiek.
"simám zsebbe szoktam tenni ezért szerintem a GPS vételkor nem lehet túl sok zavaró jel,"
De.
Ne zsebből használd. Attól még az is jobb ha kézben tartod.
"egy ilyen kutyákra való biléta szerű dolgot"
Az teljesen másra jó, a bt kapcsolat megszakadásának helyszínét mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!