Melyik a legjobb processzor?
A MediaTek teljesítménye mindig is vicc volt, a legdz#rabb processzorgyártó, olyan gyenge a technológiája, hogy teljesen azonos paraméterek mellett is bármelyik már gyártó procija csúnyán lealázza, legalábbis tesztek alapján! Nem volt még vele dolgom, de abszolút nem is hiányzik!
Ahogyan az Exynos sem. Bár élmezőnyös a Samsung sajátja, de a legjobbaktól elmarad, és bár vannak kivételek, de a legtöbb árkategóriában nem egy Samsung a legjobb választás!
Az Exynos mellett kb. hasonló képességekkel bír a Huawei/Honor sajátja is, a HiSilicon Kirin. Volt már vele dolgom, és abszolút nem lehet rá panasz, teszi a dolgát, ahogy kell, bár ebben szerintem nagy szerepe van az EMUI alapból jól optimalizált, stabil felületének is!
De amondó vagyok, hogy egy Qualcomm Snapdragon verhetetlen, minden körülmények között általánosságban az a legjobb! Ahogy a MediaTek a legrosszabb, úgy a Qualcomm pont a másik véglet, a mobilprocesszorok királya, a legjobb technológiával bír! Nekem most Galaxy A70 van, ami csak középkategóriás, viszont korábbi beszámolók szerint hosszabb távon mégis gyorsabb marad, mint egy Galaxy S9+ , amin én viszont abszolút nem lepődöm meg, itt mutatkozik meg igazán a Qualcomm fölénye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!