Melyik a legjobb ár/érték arányú telefon típus (tapasztalatok)? Főként a telefonálás során felhasznált jellemzők érdekelnének. (PL. : antennája mennyire jó, illetve a hangszórója, illetve a mikrofonja, akksi. )
Ez elég jó néz ki. Jó az ára is, a paraméterek is.
Ez is felkeltette a figyelmemet, mivel le van akciózva:
Hát őszintén szólva eddig nem is hallottam erről a márkáról, pedig naponta akár órákat olvasok mobil, illetve számítástechnikai cikkeket/újdonságokat, és épp nem is ma csöppentem bele ebbe a témába.
Kicsit többért már van Redmi Note 8 vagy 8T, ezek verhetetlenek ebben az árkategóriában.
Már nem követik a trendet (bár lehet sokan nem de én örülök ennek, mivel nem szeretem a hatalmas kijelzőt és a notchot..), nagyon elfekedüdtek a gyártók, semmi érdekes telefont, vagy ár/érték bajnok telefont nem csinálnak.. semmit... már régen kihalt a hírnevük telefonos téren.
Ui: én bízom benne, hogy sony vissza fogja ezt szerezni, és ismét a top 5re felkerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!