Hogy lehetek ekkora szerencsétlen beszari??
Figyelt kérdés
Holnap leszek 29 éves épp nem rég elmentem a amámhoz mondom magamba ,hogy elmegyek és ugye panel lakásban lakik és nem mertem bemenni mert az ajtó felet egy hatalmas pók volt most komolyan hogy lehetek ekkora életképtelen??? a többiről nem is beszélve hogy még a csókig sem jutottam el életem során ! Voltak olyan pillanatok hogy a legnagyobb elllnségemnek se kívánnám amin keresztül mentem és sokszor olyan tünetek gyötörnek olyan fájdalmak hogy elviselhetetlen hozzá párosul erős bűntudat szégyen érzése stb !!!2021. máj. 25. 16:07
11/20 A kérdező kommentje:
hát igen ezért kel elkezdenem n=ovekedési hormont szedni !!!
2021. máj. 25. 16:30
12/20 A kérdező kommentje:
nem itt valami igen nem stimmel velem érzem .....
2021. máj. 25. 16:35
13/20 anonim válasza:
k=ozben, halálk=ozeli
Ez ismerős, hogy valaki igy írt pár kérdésben már:)
14/20 A kérdező kommentje:
Mert az én voltam
2021. máj. 25. 17:49
15/20 anonim válasza:
Jajj, olyan mókás ez a gyakorikérdések! Csak olvasom miket írnak az emberek és alig tudom elfolytani a hangos nevetést 😂
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
Szia te ismeretlen aki rámtaláltál, hehe
19/20 anonim válasza:
Most dobtak ki, eddig bőgtem, de most végig olvastam a válaszokat és a kérdést, és nevetek. Köszönöm!
Kérdező: Kezdj el változtatni az életeden, sportolj, és kezeltesd magadat, legyen önbizalmad, és merj dolgokat megtenni, győzd le a félelmeid!
20/20 A kérdező kommentje:
hát ép azon vagyok
2021. máj. 27. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!